Според лидера на ГЕРБ поведението на Константинова е „скандално”Коментар на

...
Според лидера на ГЕРБ поведението на Константинова е „скандално”Коментар на
Коментари Харесай

Бойко Борисов от конгреса на ЕНП: Скандално поведение на тази въпросна госпожа, наречена вицепремиер

Според водача на ГЕРБ държанието на Константинова е „ скандално”

Коментар на някогашния български министър председател Бойко Борисов за казуса с украинските бежанци у нас. Изявлението му беше направено на конгреса на Европейската национална партия в Ротердам, на която би трябвало да бъде определен нов ръководител на ЕНП, съобщи

Лидерът на ГЕРБ срещна ръководителите на Екологичен потенциал Роберта Мецола и на Групата на ЕНП Манфред Вебер с дейностите на българското държавно управление по отношение на бежанци в България.

Днешната вест е обвързвана с петрола - пролонгация за България до 2024 година Какъв е коментарът Ви?

- Не знам с какво са се похвалили. При цени 3.40, 3.70 лв., техните хвалби са да плаче човек, като чуе, че се хвалят. Но щом са се похвалили и на хората им харесва да заплащат тези скъпи горива, в случай, че рафинерията е в България, че пристанищата са в България и могат да докарат най-евтин нефт откъдето желаят. Но очевидно са поели някакво друго заричане, което им е дало тази пролонгация. Тази пролонгация ще мине като момент и ще забележим резултатите от нея.

Темата Северна Македония също е настояща. Каква е Вашата позиция?

- Мисля, че през 2017 година подписахме контракта за добросъседство. В него е включено безусловно всичко и за тези няколко години те трябваше да изпълнят това, което написа в контракта - език на омразата, учебниците. Показват ги и гласуваме “за”. Всичката им работа е такава - мощен PR, усмихнати, слънчеви и лъжата за нищо я нямат. Колкото има аероплан, толкоз е изпълнено и нещо по контракта за добросъседство.

Имахте значими срещи - с ръководителя на Екологичен потенциал Роберта Метсола и с претендента за Председател на ЕНП Манфред Вебер. Какви тематики коментирахте?

- Всички питат за големия скандал с бежанците в България, тъй като те получават видеа. Какво да кажа? Поредният неуспех! Както във всяко едно отношение. За да се покажат пред света, че са доста готини, оправдавам се за жаргона, ги пускаха в 4-звездни хотели, в този момент ще ги пращат на палатки. Скандално държание на тази въпросна госпожа, наречена вицепремиер, с това ужасно изражение на някакво нескопосано видео плаши, изяснява, държи се надменно. В други времена мой министър с такова държание към този момент нямаше да е министър. Категорично! Но те очевидно си харесват сходни неща. Видях, че и Петков я пази, че надали не помощ се давала, помощта не била безвъзмездна, въпреки че Европейска комисия отпусна доста пари за бежанците. При една стройна организация, каквато ние бяхме създали по време на миграционната рецесия българите не усетиха поникакъв метод, че има такава. Срам ме е като ме питат тук хората. Видяхте Порошенко и останалите водачи от Украйна благодарят за помощта, която ГЕРБ им оказа. Те още не са чули какво им сътворяваме сега. Срамота!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР