Според компанията Промобот, няколко робота са транспортирани за излагане, когато

...
Според компанията Промобот, няколко робота са транспортирани за излагане, когато
Коментари Харесай

Добре Дошли В Бъдещето! Безпилотна Кола Помля Случаен Робот На Улицата! Ето Видео!

Според компанията " Промобот ", няколко робота са превозени за излагане, когато един от тях се насочва към паркинга. Сблъсъкът аргументи " съществени вреди ", разяснява компанията.

Части от тялото, главата, механизмите на ръката и платформата за придвижване са унищожени и роботът е нефункциониращ, като компанията твърди, че вредите евентуално са непоправими.

" Разбира се, че сме разтревожени. Донесохме този робот от Филаделфия да взе участие в CES. Сега той не може да взе участие в събитието или да бъде възобновен. Ще проведем вътрешно следствие и ще разберем за какво роботът е тръгнал към пътя ", разяснява сподели Олег Кивокурцев, шеф развиване в " Промобот ", написа нюз.бг.

Участващата в конфликта " Тесла " се е движела самостоятелно, макар че е имало пасажер и продължава да се движи още 50 метра след случая, преди да спре. Полицията в Невада се появява скоро по-късно.

" Там нямаше никой, нямаше хора, нямаше коли и включих колата в режим на независимо ръководство и стартира да се движи. И уау, робот на пътя. Съжалявам, роботът изглеждаше сладостен. И моите откровени извинения на инженерите ", разяснява Джордж Калдера, пътникът-шофьор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР