Според Източния календар 2018 година ще бъде година на Жълтото

...
Според Източния календар 2018 година ще бъде година на Жълтото
Коментари Харесай

2018 ще бъде Годината на Жълтото Земно Куче

Според Източния календар 2018 година ще бъде година на Жълтото Земно Куче. Червеният Огнен петел ръководи умно и грамотно и даже не бърза да се раздели с нас. През нощта на 16 февруари 2018 година обаче Петлето ще размаха криле, ще изкукурига за последно и ще отстъпи трона на Кучето. Кучето е създание неспокойно и през цялата година ще охранява нашето благоденствие. То въплъщава справедливостта, в никакъв случай няма да ни съобщи и в годината, когато ръководи, можем да се успокоим – всичко ще бъде ясно и заслужено. През 2018 година можем самоуверено да се заемем с всевъзможни действия, нали Кучето се хвърля в пердах, без да се замисля за следствията. Стихията на земята е обвързвана със закони и обичаи, по тази причина в годината на Земното Куче е значимо да се придържаме към своите правила.

Независимо че Кучето не обича измененията и не се стреми да се пресели от кучешката колибка в бистър замък, то ще направи всичко, с цел да могат жителите на земята да подобрят жилищните си условия. Важното тук е да имаме вяра в чудеса, а то с наслада ще ни поддържа. И в случай че през зимата Кучето към момента ще се приготвя и подрежда след импулсивното Петле, то до пролетта всичко към този момент ще бъде готово. След зимния сън мнозина ще могат да разчитат на финансов триумф – жълтият цвят на годината ще примами паричките. Разбира се, Кучето няма да ни изрови златни кюлчета и няма да ни заведе до богатство, само че който е работлив и неотстъпчив, може да чака покачване и подучване, и всевъзможни богатства.

При това жълтият цвят се асоциира с силата на слънцето, той ни зарежда с позитивност, жизненост и положително въодушевление – да се спори с Жълтото Куче е неефикасно, то все едно ще подреди за всички баснословен и щастлив живот. Кучето е безкористно и великодушно създание, славата и комфортът не го притеглят. Но благото животинче ще се радва, в случай че се заобиколим с красиви движимости и се облечем по този начин, че да се превърнем в крале и принцеси. Така че не трябва да ни бъде съзнателно да сменим облеклото си и да изтичаме до мола за нови дрешки. През 2018 година се приветстват такива качества като любезност и почтеност.

Дори в общуването с съперниците ние не трябва да лицемерничим и да отстъпваме от разпоредбите – в годината на Кучето никой няма да посмее да ни измами или да измисли някаква мошеническа скица. За множеството хора заплатата ще излезе „ на ярко “ – тъй че ще понатрупаме за пенсия. Към всяка активност през новата 2018 година е значимо да се подхожда креативен. Дори да работим най-обикновена работа, можем да реализираме небивали резултати, в случай че проявим фикция – пода можем да измием с прахуляк с мирис на портокал, а хляба да нарежем на зиг-заг (шефът ще е във екстаз и сигурно ще ни увеличи заплатата). За хората с интелектуални специалности в годината на Жълтото Куче ще гори зелена светлина – толкоз планове и открития светът още не е виждал.

Трудолюбивото и интензивно куче постоянно ще откри занятие, което да му харесва, носът му надушва сполуката и то ще помогне на всички, които имат вяра в своя триумф. В годината на Кучето не се чакат проблеми със здравето, закаленото жълто пес няма да ни разреши да кихаме и кашляме. Но ще се наложи да се разделим с нездравословните си привички – Кучето не обича, когато се харчат пари за нелепости като цигари и алкохол. По-добре е да се купи вкусна хапка и обезпечи нов покрив за колибата. Между другото, жълтото земно Куче обича да пътешества и картинката пред очите му да се сменя.

През 2018 година можете да обиколите целия свят – ще имаме доста нови другари, пък и ще натрупаме усещания за няколко години напред. Приказни и вълшебни промени ни чакат и в любовната сфера – 2018 година ще бъде изпълнена със срещи и познанства. Семейните двойки ще се почувстват на седмото небе – вторият меден месец може да се проточи през цялата година. А за свободните младежи Кучето е приготвило доста сърпрайзи.

Жълтото земно творение се е договорило с Купидон и към този момент с цялостна мощ кове новите стрели – ще стигнат за всички, изключително за тези, които мечтаят за среща с дълго чаканата си половинка. През 2018 година ще има доста сватбени церемонии. Двойките, основали семейство през годината на Кучето, могат да разчитат на дълъг и обединен съюз. Дечицата, родени в интервала, когато ръководи Кучето, ще се отличават с положително здраве, радостен темперамент и висок разсъдък.

Така че по-бързо се договаряйте със своя избранник, избирайте подобаващ родилен дом и купувайте ританки и камизолки, единствено че не в банални цветове, а с формули и теореми – гениалните деца ще оценят такова посрещане и светът ще научи за новите математици. През 2018 година е доста значимо да поддържаме връзка, да завързваме нови другарства. Сродната душа ще усетим незабавно, а всевъзможни враждебни лица ще ни заобикалят отдалече (нали кучето е до нас – то по този начин ще залае и заръмжи, че враговете незабавно ще блокират). Жълтото земно Кученце няма да хапе – единствено ще върти опашка и ще подава лапа по команда.

Но на задни лапи стопанинът на годината ще застава единствено пред положителните хора – потребно ще бъде да поработим върху себе си и да понатрупаме позитивност и любезност. За да ни донесе 2018 година благополучие, обич и всевъзможни богатства, би трябвало да запомним няколко правила – да не джавкаме за дребни неща, да не хапем, да имаме вяра на хората и да не ръмжим, а да решаваме въпросите дипломатично и търпеливо. Тогава и господарят на годината, радостно ще скимти, с подготвеност ще легне пред нас по тил, а животът ни няма да бъде кучешки.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР