Според информацията изстреляни са били общо четири дрона. Пострадала е

...
Според информацията изстреляни са били общо четири дрона. Пострадала е
Коментари Харесай

Атака с дронове над Суми. Един човек е загинал frognews.bg

Според информацията изстреляни са били общо четири дрона. Пострадала е административна постройка, както и две жилищни кооперации. 

 

Заради обстрела е зародил пожар. На място са екипи на незабавна помощ и пожарната. В момента протича интервенция по евакуация на популацията.

 

Това е следващата вълна удари от съветска страна. Според формалния канал на украинските въоръжени сили в Телеграм в 03:11 ч. са регистрирани изстрелвания на крилати ракети " Калибр " от Черно море. Освен това е обявено за опасност от безпилотни летателни апарати в редица украински райони.

 

В момента е оповестена паника във Виницка, Черкаска, Кировоградска, Одеска и Запорожка област. По-рано в Кировоградска област бяха чути детонации - от Военновъздушни сили обявиха, че това е дело на противовъздушната защита.

 

Вечерта Оперативното командване " Юг " заяви, че съветските нашественици правят ротация на ракетни установки в Черно море.

 

Към 17:00 ч. в бойна подготвеност останаха два носителя на ракети земя-въздух с общ залп до 16 ракети " Калибър ". Военните предизвестиха за доста висока степен на ракетна заплаха.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР