Според главния прокурор Иван Гешев има данни, че задържаният бивш

...
Според главния прокурор Иван Гешев има данни, че задържаният бивш
Коментари Харесай

Гешев: При обиска в дома на Димов са иззети документи за боклука от Италия

Според основния прокурор Иван Гешев има данни, че арестуваният някогашен министър Нено Димов има отношение към вкарването на боклуци от Италия у нас. При обиска на Нено Димов били конфискувани документи и има доказателства за осъществени закононарушения, сподели още Гешев и добави, че в този случай той няма да има терзания да повдигне обвинявания, оповестява " 24 часа ".

„ Дaли някой ще бъде арестуван, дали ще бъде наказан може да реши единствено българският съд. Щом българският съд е решил задържане под стража, никой не може да го слага под подозрение ". Това сподели още основният прокурор във Враца във връзка задържането на някогашния министър Нено Димов.

„ След като има доказателства за кметове и те са били арестувани, не един и двама, по искане на прокуратурата, не виждам спънка да бъде арестуван и министър, сподели още основния прокурор. - Toвa, че си министър или различен член на изпълнителната власт, в това число и прокурор, не ти дава имунитет. Министрите имат единствено функционален имунитет по досъдебните производства. Ние нямаме имунитета на членове на Конституционен съд, на депутати, на президент ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР