Според електронното издание на вестник Катимерини, през 2022 г. около

...
Според електронното издание на вестник Катимерини, през 2022 г. около
Коментари Харесай

Очаква се в Гърция да се заселят около 1200 милионери през 2023 г.

Според електронното издание на вестник " Катимерини ", през 2022 година към хиляда задгранични милионери са се открили за непрекъснато в Гърция, а този брой се чака да нарасне още през 2023 година

Според публицисти от изданието, интензивността на богатите фамилии да се реалокират в разнообразни елементи на света се възвръща на равнищата преди пандемията COVID-19. Популярността на гръцката стратегия " Златна виза " също нараства.

Схемата " Златна виза " в Гърция планува увеличение на минималната инвестиция в недвижими парцели (до 500 000 долара) в региони като Атина, Солун, Миконос и Санторини. Въпреки тези промени, се вижда непрекъснат интерес към информацията за средиземноморските страни, като Португалия, Испания и Гърция, изключително от Англия. Според компанията Henley & Partners, водеща в световен мащаб в региона на вложенията за местоживеене в друга страна и придобиване на поданство, ползата също се усилва и от страна на Турция.

Според данни от Henley & Partners,

през тази година предстоящият брой на задграничните милионери, които ще изберат Гърция като непрекъснато място за живеене, е 1200 души.

В момента в страната има 58 800 милионери, 95 души с активи над 100 млн. $ и четирима милиардери.

Гърция се подрежда на седмо място в листата на желанията на милионерите за 2023 година Пред нея се чака да са Австрия, Обединените арабски емирства, Сингапур, Съединени американски щати, Швейцария и Канада, съобщи Българска телеграфна агенция.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР