Според длъжностното лице звената на Държавната служба за извънредни ситуации

...
Според длъжностното лице звената на Държавната служба за извънредни ситуации
Коментари Харесай

Близо 600 населени места в Украйна останаха без ток заради руските удари

Според длъжностното лице звената на Държавната работа за изключителни обстановки употребяват мобилни електроцентрали, с цел да доставят електричество на популацията, където е допустимо, и да унищожават следствията от ракетните офанзиви.

 

Енин означи, че работата по разчистването на руините в Киев към момента продължава. По време на ликвидирането на следствията от нападението е осъществено наново нахлуване, вследствие на което са ранени двама чиновници на Държавната работа за изключителни обстановки.

 

Освен това през днешния ден съветските ракети повредиха сериозна инфраструктура в Сумска област, вследствие на което четирима души бяха убити, трима бяха избавени отдолу под руините. Работата продължава.

 

В Днепропетровска област към 11 часа е осъществен още един ракетен удар по обект на енергийната инфраструктура и е зародил пожар на повърхност от към 400 квадратни метра.

В същото време първият заместник-министър разяснява позицията на Иран по отношение на доставката на безпилотни самолети камикадзе за Русия.

 

" Изправени сме пред обстоятелството, че иранските управляващи могат да кажат на черното - бяло. Ще кажат също, че не са свалили нашия Боинг-752 преди няколко години и нищо друго не са правили. Но нашите следователи и оперативни служащи записват резултатите от обстрела, а Въоръжените сили на Украйна също съумяха да смъкват и " паркират “, по този начин да се каже, цели комплекси от тези " Шахеди “ и ясно се вижда от кое място идват съставените елементи ", акцентира Енин.

 

Според информацията на Укринформ, в понеделник сутринта Русия е атакувала Киев с 28 дрона и са регистрирани пет попадения.  

 

Ръководителят на Държавната работа за изключителни обстановки Сергей Крук съобщи, че 19 души са били ранени в столицата вследствие на съветски офанзиви против жилищна постройка, в това число двама спасители.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР