Според данните ни около 21,30 ч. в сряда, 9 август,

...
Според данните ни около 21,30 ч. в сряда, 9 август,
Коментари Харесай

Трагедия: „Сега ще се прострелям в черепа…. Сбогом“ – последните думи на Гроши (СНИМКИ)

Според данните ни към 21,30 ч. в сряда, 9 август, Гроши написа следния коментар под собствен пост, който малко по-късно изтрил: „ Такива обети и от враговете си не чух “, както и злокобното заричане „ Сега ще се прострелям в черепа…. Сбогом “.

Narod.bg съзнателно цензурира поста на Светлан, тъй като текстът касае фамилна драма, за която преценихме, че нямаме моралното право да създадем публично притежание.

Още повече, че самият той решил да изтрие думите си, непокътнати със скрийншот от неговия другар като мотив да му дръпне едно конско на идващия ден. Само дето идващ ден за Светлан по този начин и не дойде…

Около 30 минути след „ Сега ще се прострелям в черепа…. Сбогом “, Гроши разгласява многозначителното „ Малко остана “. Часът е тъкмо 22,08 в сряда, 9 август.

Негова позната написа след нещастието:

„ Видях обявата ти предходната вечер. Някак си усетих, че е зов за помощ. Неглижирах го. Някой написа на стената ти: „ Ти другари нямаш ли? “ Приспах съвестта си с мисълта, че това момче ще се погрижи за теб.

А можех да ти пиша в Месинджър. Можех да те разсея от черните мисли. Можех даже да те разсмея и дружно да прогоним дявола. Цял ден се самозалъгвам с мисълта: „ Ти си му никоя. Не го познаваш персонално, нищо нямаше да промениш “, само че себе си човек не може да излъже.

Можех най-малко да опитам. Можеше да не става по този начин. Можеше за това да сме били другари във фейсбук, а аз не да не съм изпълнила ролята си. Защо не ти писах?! Защо не направих нещо?! Можех ли да те спра?! Ти не искаше да умираш. Ти искаше някой да те спре. Затова писа във фейсбук. Това беше твоя зов за помощ, а всички, които го „ чухме “ го неглижирахме.

Днес страдам. За теб. За нас. За това, в което се трансформираме. Всеки вперен в персоналните си проблеми, кьорав за непознатите. А единствено пет отделени минути можеха да трансформират всичко. Нека това, което се случи с теб бъде тревога за нашата съвест. За нашата задрямала емпатия. За да има смисъл. Почивай в мир, изморена душице! ”

„ Лек път! Пак ще повилнеем в миналото. Съжалявам… “, написа неговият сътрудник в щуротииите в „ Биг Брадър “ Найден Найденов – Нед

Хора от родното Ракитово споделят, че Гроши бил унищожен от скорошната гибел на негов другар. За да е цялостен ужасът тялото му е открито от неговата майка на 12 август, три дни откакто завършил живота си. Както е известно, симпатичният мебелист по този начин и не съумя да сътвори семейство. Той беше единствено на 51.

Източник: narod.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР