Според бившия защитник на футболния Левски Веселин Минев, кризата в

...
Според бившия защитник на футболния Левски Веселин Минев, кризата в
Коментари Харесай

Веско Минев: Половин България се активизира за Левски

Според някогашния бранител на футболния Левски Веселин Минев, рецесията в клуба може да бъде, и ще бъде овладяна, само в случай че акциите дойдат бързо, с цел да се избегне банкрут.

За БНР той сподели, че легендата Наско Сираков е индивидът, който може да помогне доста в актуалната обстановка, тъй като умее да взема решение проблемите бързо и с него се работи елементарно. Минев не е изумен от финансовата помощ, която оказаха досега ентусиастите на Левски, като уточни за образец множеството случаи, в които на тренировки на тима е имало стотици последователи.

„ Доста хора излязоха и споделиха, че точно Наско Сираков е индивидът зад който застават всички, тъй че е ненужно аз да разясня въпроса. От това, което виждам и чета всеки ден, разбирам, че всички левскари са обединени зад него”, показа Минев.

„ Лесно се работи с него. При него няма подмолни игри. Идва и споделя всичко в съблекалнята в очите. Това е методът да се позволяват проблемите. Това е най-силното му качество”, разяснява още той.

„ Не ме учудва фактът, че съвсем половин България се е активизирала и ще се бори до последно за спасението на Левски, което е доста хубаво. До банкрут може да се стигне само, в случай че не се дадат акциите в точния момент. Ако се дадат, банкрутът ще се избегне. Ако акциите се забавят съзнателно и се задържат от хората, които ги имат сега, може и да се стигне до фалит”, добави още Веселин Минев.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР