Според бившия изпълнителен директор на Goldman Sachs, Раул Пал през

...
Според бившия изпълнителен директор на Goldman Sachs, Раул Пал през
Коментари Харесай

Епичен скок на цените на криптовалутите, прогнозира бивш директор на Goldman Sachs

Според някогашния изпълнителен шеф на Goldman Sachs, Раул Пал през идващите шест месеца се чака крипто пазарите да преживеят бърз скок, който да надмине предходния напредък през 2019 година

По време на изявление с Натаниел Уиттемор в предаването “ “, Пал, специалист по макроикономика, изрази убеждението си, че крипто промишлеността е подготвена за забележителен ценови скок.

Според Пал актуалната обстановка се разграничава от 2019 година, когато имаше дълготрайно оттегляне, защото балансите на международните централни банки се свиха краткотрайно. Като се имат поради актуалните световни условия и тяхната траектория, Пал чака по-бърз ритъм.

Той съпостави сегашния цикъл с интервала сред 2015 и 2016 година, характеризиращ се със доста възходящо придвижване, което към момента продължава.

То ще бъде последвано от странична промяна с дълготрайност към пет месеца, която ще приключи с нов забележителен напредък, защото централните банки ще се намесят интензивно.

Пал също по този начин предвижда, че притокът на вложения в рисков капитал и последващото създаване на артикули по време на мечия пазар ще подтиква нововъведенията и ще усили приемането на криптовалутите .

Той допуска, че естеството на това приемане остава нестабилно, защото то може да възникне в разнообразни браншове, в това число игри, цифрова идентификация, NFT, Web3 или децентрализирани финанси (DeFi).

Разнообразието от евентуални източници на приемане прави вероятността изключително завладяваща.

Освен това Пал чака хедж фондовете за обичайни финанси (TradFi) да заделят капитал за криптовалути, вливайки забележителна ликвидност в пазарите на цифрови активи.

Той акцентира големия размер на световната промишленост на хедж фондовете в TradFi, която възлиза на $3 трилиона, включваща най-вече пенсионни фондове, държавни капиталови фондове, вложения с висока стойност и самостоятелни пенсионни сметки (IRA).

За разлика от тях общата стойност на всички крипто хедж фондове взети дружно е единствено към $5 милиарда, което съставлява едвам 1% от първите.

Следователно Пал планува забележителен приток на дълготраен, забележителен капитал в крипто пространството, което ще реши въпроса с неликвидността на вторичните пазари и евентуално ще стабилизира тяхната волатилност.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР