Според астролозите мъжете от една зодия са най-верни и предани. Става

...
Според астролозите мъжете от една зодия са най-верни и предани.
Става
Коментари Харесай

Без засечка: Мъжете от тази зодия са най-верни

Според астролозите мъжете от една зодия са най-верни и предани.

Става въпрос за представителите на знака Козирог. Дълбоко в душата си мъжът от този знак не си показва съществуването си без утвърждението и нежността на близките. Но в това време той се опасява, че хората ще го възприемат като слабохарактерен човек. Ето за какво той строго обрисува границата към себе си и издига непревземаеми крепостни стени, написа actualno.com.

Но дамата, която успее да пробие тази стена и да допре сърцето му, скоро по-късно осъзнава, че Козирогът ще бъде предан само на нея през целия си живот и ще направи всичко тя да е щастлива.

Външното самообладание, успокоение и лъжливата безчувственост на мъжа от този знак постоянно плаши дамите и от време на време те изцяло губят интерес към него.
Но тази обстановка е даже комфортна за мъжа Козирог, тъй като той знае, че никой даже не би помислил да нахлуе в пространството му и да го безпокои без основателна причина.

Мъжът от този знак в действителност усеща със сърцето си и незабавно осъзнава каква е разликата сред краткотраен флирт и същински дълбоки усеща. И тъкмо това за него е идеалът, към който се стреми.

Козирогът има вяра в любовта, макар че за него е по-удобно да се скрие зад маската си на безчувственост и недостижимост, която ще го защищити от пострадване.

Но откакто мъжът от този знак осъзнае, че е срещнал единствената жена, той ще отвори душата и сърцето си за нея. Неговата половинка ще се усеща като същинска кралица, на която той постоянно ще засвидетелства любовта си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР