Според астролозите е безсмислено да водите спор с представителите на

...
Според астролозите е безсмислено да водите спор с представителите на
Коментари Харесай

С тези зодии няма смисъл да спорите

Според астролозите е безсмислено да водите спор с представителите на някои зодии, тъй като е несъмнено, че ще го загубите.

По принцип разногласието не е нещо прелестно. В него се влагат сила и време, което би могло да се употребява за нещо по-продуктивно, и най-после постоянно единствено единият излиза прав. Затова някои хора вършат всичко допустимо, с цел да избегнат борбата. А има и такива, които си умират да спорят. Към тях спадат следните зодии:

Рак

Този знак не се стопира пред нищо, с цел да завоюва разногласието с някого. Така да вземем за пример извърта думите в устата на индивида или употребява против него персонални неща, споделени му под секрет, единствено и единствено да го показа в неприятна светлина. В устрема си да стане на неговото, от време на време Ракът прекрачва границите.

Скорпион

Със Скорпиона сходен проблем не съществува. Той е сензитивен и не би нанесъл удар под кръста. За сметка на това обаче е извънредно отмъстителен. Никога не не помни неприятните думи, изречени в разногласието по негов адрес, или нечестните действия по отношение на него.  И рано или късно си го връща тъпкано.

Стрелец

Крясъци, обидни реплики или жестове – Стрелецът не спори по този метод. Той беседва умерено, само че думите му са не по-малко унищожителни. Защото този знак е много остроумен, спори изискано и постоянно съумява да направи по този начин, че най-после да изкара отсрещния злодея. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР