Според астрологичните прогнози 2022 година ще бъде по-добра, но и

...
Според астрологичните прогнози 2022 година ще бъде по-добра, но и
Коментари Харесай

Любовен годишен хороскоп за 2022

Според астрологичните прогнози 2022 година ще бъде по-добра, само че и по-динамична от 2021 година във всяко отношение. Трябва да бъдем деликатни и да се приспособяваме както към насладата, по този начин и към напрежението. Ето какво да чака всеки знак в любовта.
Овен

Очаква ви доста прелестен интервал в персоналния живот. Обърнете внимание на способността да споделяте с колегата си. Сведете споровете до най-малко, направете резолюция и ще видите, че налагането над колегата в никакъв случай не ви е носило триумф.
Телец

Тази година няма да бъде прекомерно натоварена във връзка с персоналния живот, тъй като просто няма да му обърне внимание поради натоварения си график.
Близнаци

Първата половина на годината ще бъде изключително добра за построяването на мощен и дълготраен съюз. Възможно е да преживеете отчаяние в любовта. Не издигайте стени към сърцето си, когато се чувствате неразбрани. Научете се да бъдете " по-събрани " - прочувствено и психически.
Рак

Тази година ви дава опция да се погрижите за себе си и да се подготвите за бъдещи любовни триумфи. Планетите ще ви оказват помощ да надграждате като двойка, единствено в случай че се научите да работите в екип. Оставете операцията в предишното.
Лъв

Годината ще бъде сложна, безредна, наситена със събития и забавна. Появата на нов член в фамилията или пробив в кариерата - това са единствено част от изненадите на 2022 година.
Дева

Звездите са ви подготвили приятни изненади в персоналния живот. Не е изключено да срещнете любовта на извънредно място. Научете се да бъдете по-активни във връзката си - да планирате, да поемате самодейността, да изненадвате.



Везни

Ако планирате брак или даже бракоразвод, това е вашата година. Звездите ще са на ваша страна. Разбира се, ще има битка за власт и малко напрежение, само че това като че ли ще ви изкара от летаргията, в която постоянно попадате.
Скорпион

Скорпионите ще бъдат привлечени от тайнствени любовни връзки и интриги. Въздържайте се от невярност и обърнете повече внимание на към този момент съществуващия съюз.
Стрелец

Годината ще бъде спокойна за представителите на вашия знак. Помислете първо за финансите си и по-късно за любовта.
Козирог

Вихрен романс може да влезе в живота ви, само че дружно с ярките страсти ще се появят и съдбовни пристрастености. Бъдете деликатни и се пробвайте да се контролирате.
Водолей

Водолеите, които към момента не са узаконили връзката си, на процедура ще бъдат принудени да го създадат през тази година. Особено мъчно ще бъде за мощните представители на знака, които са мечтали да останат свободни за по-дълго.
Риби

Спокойствие чака Рибите. Самотните от вас няма да жадуват за нова връзка. Оставете се по течението. Юни и септември ще бъдат сериозни за обвързаните Риби, само че в случай че запазят самоолбадание, всичко ще бъде преодоляно към ноември.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР