Според анализа на криминалистите е налице определени типични действия и

...
Според анализа на криминалистите е налице определени типични действия и
Коментари Харесай

МВР подозира, че банкоматите у нас се обират от едни и същи хора


Според разбора на криминалистите е налице избрани типични дейности и е изцяло допустимо това да са една и съща група от хора, която в последно време прави сходни закононарушения. Най-малкото, тъй като е употребен подобен способ на взривяване, евентуално с газ.

Това сподели представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова, съобщи БГНЕС.

Тази заран банкомат беше взривен в столичния квартал " Дружба ". Устройството е било взривено към 4.30 часа на ул. „ Обиколна” в квартала. Няма потърпевши. Дисплеят на банкомата е взривен, само че тялото му към момента стои в постройката на хипермаркет. Досега следствието е открило, че изчезналите пари от банкомата са 53 000 лева

Според данните на Министерство на вътрешните работи най-малко три сходни случая е имало в последните месеци и по тази причина те смятат, че има поле за мисъл и за по-мащабни дейности за това, че евентуално се касае за серия от идентични съвсем закононарушения от едни и същи лица , изясни Румяна Арнаудова. Тя не уточни съответните образци, които дали главния на Министерство на вътрешните работи да одобряват, че е налице еднаквост на дейностите и уточни, че сходни действия има на територията и на цялата страна, съобщи БГНЕС.
„ Вероятно има избран почерк, който прави усещане на експертите и те работят и по-мащабно предвид на предишни сходни произшествия “, сподели тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР