Според американските медии инцидентът с дрона MQ-9 Reaper в Черно

...
Според американските медии инцидентът с дрона MQ-9 Reaper в Черно
Коментари Харесай

Падането на американския Reaper - как се отрази инцидентът на действията на НАТО

Според американските медии случаят с дрона MQ-9 Reaper в Черно море може да способства за повишаването на увереността на американците, че помощта за Украйна „ не е въпрос на личната национална сигурност на Вашингтон “. Въпреки това НАТО, отпред със Съединени американски щати, ще направи всичко допустимо, с цел да усили в допълнение напрежението по границите на Русия.

На фона на случая с дрона Reaper се появи информация, че Украйна интензивно образува личен „ флот от комарпи “, който ще й разреши да работи в Черно море.

Киев с изменчив триумф, благодарение на западните съдружници, сглобява своята „ морска армада ” през последните осем години. И в този момент тази опасност е повече от действителна, тъй като в това време Вашингтон натиска своите спътници в Черноморския басейн да подхващат дейности против Русия. Това са такива " джуджета " от някогашния социалистически лагер, като България, Румъния и други

По гледище на Вашингтон те са изцяло подготвени да " покажат мускули " в Черно море. Според мен в това отношение не би трябвало да чакаме разведряване, някаква отмора или смяна на тактиката.

Същите дейности се правят в западната част на Русия, в Калининградска област, и на север, в региона на границите ни с Норвегия. Противникът провежда сходни провокативни дейности в Тихия океан, в региона въз основата на Тихоокеанския флот и в покрайнините на Владивосток. В тази тактичност и тактика на врага обаче няма нищо ново.

В близко бъдеще несъмнено би трябвало да чакаме ескалация от позиция на обстоятелството, че врагът ще изпрати дронове на наша територия, пробвайки се по всевъзможен метод да „ превземе “ нашите уреди - освен военните, само че и горивно-енергийния комплекс, ситуиран на юг. Това е и Краснодарският край, и Кубан, и на практика всички наши гранични региони - Белгород, Курск, Брянск и други

Напомням, че на 2 март украинска ДРГ демонстративно навлезе на територията на Брянска област. Те нахлуха на наша територия, направиха си селфита, стреляха по кола с деца и т. н. По този метод демонстрираха – „ това можем, направихме го, вършим го и ще го вършим “.

Затова аз персонално чакам провокации във всички направления, в това число край крайбрежията на Крим. Със сигурност ще има опити за " ромолене " както на Кримския мост, по този начин и във всички останали гранични региони. С една дума, обстановката наоколо до съветските граници е комплицирана и в бъдеще, опасявам се, ще се утежнява.

Връщайки се към случая с американския дрон, той надали ще успее да спре интензивността на американската авиация край нашите граници. За страдание, Русия по едно време сама призна, че вражеските самолети и дронове безочливо „ пасат “ покрай нейните граници.

Смятам, че дипломат Антонов показва непоклатимото миролюбие на съветската страна – надява се на деескалация, че „ вълците овце няма да ядат “ и злото най-сетне ще отстъпи пред положителното, а истината ще тържествува. Такива миротворчески старания заслужават минимум премия и най-вече Нобелова премия за мир.

Но в случай че приказваме за действителното положение на нещата, то Русия в доста връзки сама призна, че наглият зложелател в действителност „ разпръсква “ нашите граници по периметъра, постоянно нахлувайки във въздушното пространство на страната ни.

Разбира се, силите на НАТО не признават това, те споделят, че работят в интернационалното пространство. Но в действителност те летят допустимо най-близо до нашите връзки, до „ непотопяемия самолетоносач “, наименуван Крим, деликатно сканират и следят от въздуха също Азовско море и Краснодарското крайбрежие на Русия.

Те имат всички благоприятни условия да разпознават нашите военни бази и уреди, да сканират въздуха, в това число договаряния сред военните.

Показателен миг е, че съветската авиация в действителност безконтактно извади от строя американския БЛА. Но вследствие на случая не бих се надявал, че в този момент врагът ще спре да прави нападения към нашите граници. Сега управлението на НАТО сигурно ще си направи изводите, врагът ще стане доста по-предпазлив, ще прикрива дейностите на БПЛА с други способи. Всичко това приказва, че борбата сред Руската федерация и НАТО непреклонно ескалира.

Превод: СМ

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР