Според актуалните данни на британската финтех компания Revolut активните й

...
Според актуалните данни на британската финтех компания Revolut активните й
Коментари Харесай

Revolut обяви, че има половин милион клиенти в България

Според настоящите данни на английската финтех компания Revolut дейните й клиенти в България към този момент са съвсем 500 000. Това е е над двойно нарастване спрямо интервала от преди пандемията. Силно нарастват заплащанията и издадените карти, както виртуалните, по този начин и физическите. Те доближават 870 000, като един консуматор може да има повече от една карта.

Най-много българските клиенти има в София - към 190 000 души, която се подрежда четвърта в подреждането на градовете в района от Централна и Източна Европа. Преди българската столица са Букурещ, Варшава и Будапеща. Следващите български градове, в които Revolut има най-вече консуматори у нас, са Пловдив, Варна, Русе и Бургас.
 Revolut е най-търсената в интернет онлайн банка в Европа
Revolut е най-търсената в интернет онлайн банка в Европа

Според ново изследване

Revolut е най-търсената онлайн банка в Европа, сподели ново изследване, което беше оповестено през септември. Анкетата е извършена от брокера за залагания CMC Markets и е открила, че основаният в Лондон заемодател е преди всичко с най-вече търсения в 25 страни.

Финтех компанията е съоснована от родения в Русия Николай Сторонски и украинеца Влад Яценко през юли 2015 година във Англия, като има банков лиценз от Литва. Компанията е с над 923 000 средномесечни търсения в цяла Европа, като е и най-търсената в Гугъл в 15 страни, в това число Германия и Испания - с над 71 000 месечни търсения във всяка от страните.

През последните няколко години Revolut уголемява обсега на бизнеса си,  отвън разплащанията към този момент предлага търговия на финансовите пазари - акции, криптовалути, злато, пътни застраховки, резервации на пътувания и още много услуги.

В момента потребителите на Revolut в целия свят надвишават 20 милиона.
 Revolut пуска потребителски заеми в Румъния
Revolut пуска потребителски заеми във втория по величина пазар в света

Лихвеният % варира сред 6.99% и 15.59%

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР