Според адвокат Людмил Рангелов Бойко Борисов най-вероятно ще бъде освободен,

...
Според адвокат Людмил Рангелов Бойко Борисов най-вероятно ще бъде освободен,
Коментари Харесай

Освобождават лидера на ГЕРБ от ареста още днес

Според юрист Людмил Рангелов Бойко Борисов най-вероятно ще бъде освободен, откакто изтече 24-часовият арест. Той беше арестуван в четвъртък вечерта.

„ Най-късно към 22.00 ч. би трябвало или да го освободят. Другият вид е прокурор да му вземе мярка задържане под стража за 72 часа. След това Прокуратурата може да го показа пред съда за непрекъсната мярка задържане под стража”, изясни той в ефира на „ Здравей, България ".

По думите му от информацията досега няма догадка, че задачата е била да бъде заобиколена българската Прокуратура.

„ Такова състояние имаме когато са нужни незабавни дейности за попречване на закононарушение или за събиране на доказателства. Всяка закъснение би провалило едно разследване”, разясни юристът.

Бойко Борисов прекара нощта в ареста. Вчера малко преди 21.00 ч. водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, медийният му консултант Севдалина Арнаудова и ексминистърът на финансите Владислав Горанов бяха арестувани.

Извършват се претърсвания и изземвания на доста адреси. От Министерство на вътрешните работи показаха, че " акцията е по необходимост ", което значи, че прокуратурата не е била известена за нея.

В този час симпатизанти и членове на ГЕРБ стачкуват пред ГДНП. Протест ще има и в 09.00 ч. пред Министерски съвет.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР