Споразумение за прекратяване на огъня между Русия и Украйна няма

...
Споразумение за прекратяване на огъня между Русия и Украйна няма
Коментари Харесай

Великобритания не отменя санкциите срещу Русия дори при прекратяване на огъня

Споразумение за преустановяване на огъня сред Русия и Украйна няма да е задоволително за анулация на глобите, наложени от Англия. Това съобщи английският министър председател Борис Джонсън на среща с министрите си, оповестява " Ройтерс ".

Премиерът съобщи, че прекратяването на огъня единствено по себе си няма да бъде причина за унищожаване на глобите на Обединеното кралство против Русия, уточни представителят на Джонсън пред кореспонденти.

Той съобщи, че натискът върху (руския президент Владимир) Путин би трябвало да се ускори както посредством спомагателни стопански ограничения, по този начин и посредством даване на военна помощ, с цел да се подсигурява, че Русия изцяло ще промени курса си, добави представителят.
 Англия удря със наказания още 65 съветски банки и олигарси
Англия удря със наказания още 65 съветски банки и олигарси

Лондон ускорява натиска върху съветската стопанска система

Преговорите през днешния ден сред Русия и Украйна в Истанбул, траяли три часа,

Преди дни Англия вкара следващ пакет наказания против съветски банки, основни промишлени браншове и редица членове на съветския хайлайф. Последните накаателни ограничения удариха

Повечето от новите наказания бяха въведени които неотдавна бяха признати от Народното събрание, позволявайки на Англия да отразява ограниченията, въведени от Европейския съюз и Съединените щати.

Обединеното кралство съобщи, че общата стойност на банковите активи, глобени след нашествието в Украйна, възлиза на 500 милиарда паунда (658,65 милиарда долара), а във връзка с олигарсите и техните фамилии - над 150 милиарда паунда.
 Англия хвърли око на златните запаси на Путин
Англия хвърли око на златните запаси на Путин

Джонсън желае достъпът на съветския президент до тях да бъде ограничен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР