Спор за имот - междуроднински конфликт, който тлее от години.

...
Спор за имот - междуроднински конфликт, който тлее от години.
Коментари Харесай

Четворният убиец от Каспичан опитал да прикрие следите си

" Спор за парцел - междуроднински спор, който тлее от години. Това е повода за убийството. Назад във времето сме получавали сигнал още веднъж за скандал сред роднините. Този сигнал е подаден от жители. Имало е спор за парцел - става въпрос за къщата, където са открити телата. Тогава килърът е протегнал ръка на един от умрелите. Нашите чиновници са реагирали съответно. Сигналът тогава е бил подаден от съседи, не от участниците в разногласието. " Това съобщи в ефира на " Здравей, България " по Нова тв шефът на шуменската полиция - комисар Ялчън Расим по отношение на четворното ликвидиране в Каспичан.

" Убиецът неотдавна е живял тук - от 2015 година. Пенсионер е. По данни на близки и познати не е контактен и постоянно използва алкохол. Не е осъждан и няма престъпни регистрации. Не е ясно какво тъкмо е отключило експанзията му. Той направи цялостни самопризнания. Намерихме и движимости, които са съотносими към тежкото престъпно закононарушение. Извършителят бе открит единствено след 2 часа ", добави Расим и добави, че килърът е опитал да прикрие следите си - " Изчистил е някои неща, само че без огромен триумф ".

Кметицата на Каспичан - Милена Недева също проговори зверството:  " Семейството беше познато в града. Всички мои съграждани претърпяват тежко случилото се. Тук всички се познават. Дъщерята Златка беше медицински служащ. Майката беше началник на един от пенсионерските клубове в града. Ще обявим ден на печал в Каспичан. Не знаем дали ще е на следващия ден или на първи октомври. Общината ще извърши погребенията и на 4-те жертви ", сподели тя. 

" Не познавам килъра Петър. Той скоро е пристигнал в нашия град. Не го познавам него, само че познавам останалите и желая да изкажа съболезнования на околните, наранени от тази покруса. Обръщам се към жителите ни: " Не се опасявайте ", сподели тя и добави: " В нашия град към този момент не се разхожда палач на независимост. "

Комисар Расим добави, че жертвите последно са видени на 24 септември. " Убийството е осъществено тъкмо тогава, сочат първичните данни на правосъдния доктор ", съобщи той. Окръжният прокурор на Шумен - Маргарита Георгиева с терзание означи, че случаите на нападателни похищения зачестяват и призна за други две убийства от последните дни в района, чиято свирепост също е била голяма. 

" Тепърва следва изясняване на въпроса за умъртвяване на четирите лица. Тогава ще разберем коя е била първата и коя последната жертва ", съобщи Георгиева.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР