Спонсорството включва брандиране на каската и болидa на Никола Цолов

...
Спонсорството включва брандиране на каската и болидa на Никола Цолов
Коментари Харесай

Булсатком обяви спонсорство на младия български F4 състезател Никола Цолов

Спонсорството включва брандиране на каската и болидa на Никола Цолов от тима Кампос Рейсинг, както и придобиване на правата за лъчение онлайн на започващия този уикенд нов сезон на F4 шампионата по телевизия b1b.box

На особено свикана конференция в София Картинг Ринг „ Булсатком “ разгласи, че е подписал съглашение за спонсорство на младия български F4 играч Никола Цолов, състезаващ се за тима на Кампос Рейсинг. Споразумението e с мениджърската компания A14, учредена от двукратния първенец във F1 Фернандо Алонсо. Стратегическото спонсорство включва брандиране с логото на „ Булсатком “ на спортния болид на Никола Цолов, на неговата каска, както и присъединяване на Никола в маркетинг връзките на най-големия пропагандатор на ТВ наличие в страната. Чрез това спонсорско съглашение „ Булсатком “ придобива също правата да излъчва онлайн надпреварите на 15-годишния български F4 играч в новия сезон на F4. Клиентите на “Булсатком “, както и на водещите ТВ оператори, ще могат да гледат надпреварите по телевизия b1b.box.

Феновете на моторния спорт ще могат да проследят всичките седем кръга от F4 шампионата. Първият кръг ще се организира този уикенд, 30 април – 1 май, в Портимао, Португалия, а вторият в Херес, Испания, на 28-29 май. Следващата конкуренция ще бъде още веднъж в Испания, във Валенсия, на 11- 12 юни. Спа в Белгия ще посрещне участниците в четвъртата част от F4 на 8-9 юли, а Арагон, Испания – стартът на петата конкуренция на 3-4 септември. Шестото съревнование ще се организира в Навара, Испания на 1-2 октомври. Последният кръг ще приключи сезона в Барселона, Испания, на 12-13 ноември.

Подкрепа за най-младата вяра на академията за моторни спортове Alpine дават и други български компании. „ Scalefocus “, „ Persy “ и „ RaceFacer “, дружно с „ Булсатком “, застават до Цолов и поддържат неговата кариера във Формула шампионатите.

По време на конференцията, на въпросите на родните публицисти, Никола Цолов показа, че се приспособява чудесно към новия болид и към пистите на новия сезон на F4. По време на тестванията Фернандо Алонсо е в непрекъснат контакт с Никола и му дава препоръки за спецификите на пистите и упътвания за сет-ъп на колата. Сред кумирите на младия гений с изключение на Алонсо, е също и Аѝртон Сена, който се е състезавал с N12. Именно този номер е желан от младата вяра, тъй като още в първата си конкуренция печели с него. „ Успях да опозная и да се сприятеля със своите съотборници, с които упражняваме дружно. Когато обаче съм на пистата, нямам другари “, с усмивка разяснява Цолов.

Спонсорството от „ Булсатком “ е в продължение на самодейността на компанията да поддържа българския спорт и развиването на младите гении като Никола Цолов.

“Булсатком “ е отдаден да поддържа българския спорт и изключително младите ни гении. Излъчвайки техните надпревари и популяризирайки ги, се надяваме да изградим нови модели за подражателство за децата. Спортът е най-успешният способ да държим подрастващите надалеч от нездравословните привички и е инвестиция в тяхното здраве и уравновесено развиване. За нас е чест, че екипът на Никола Цолов одобри поддръжката на „ Булсатком “. Пожелаваме му триумфи и бързо израстване в по-горните равнища на Формула. “, разяснява Станислав Георгиев, изпълнителен шеф на „ Булсатком “, и добави „ Освен излъчванията ни онлайн по телевизия b1b.box сме заели сътрудниците ни от продуцентската компания „ Съркъл Медия “ да снимат документален филм за подготовката на Никола и протичащото се „ зад кулисите “ в определени надпревари през година “.

На конференцията взе присъединяване и Пламен Цеков, Председател на борда на шефовете на Saclefocus. “От основаването на компанията работим интензивно за развиването на гения в България и района. Не се поколебахме в поддръжката си за Никола, когато го открихме при започване на кариерата му. Усилията и триумфите му ни стимулират да продължаваме развиването си дружно – сезон след сезон до Formula 1 ”, сподели господин Цеков.

„ Още от ранна възраст експертите в моторните спортове ни споделяха, че Никола има огромен гений. Не след дълго той сподели, че „ бензинът му е в кръвта “и още през 2016 година стана Републикански първенец в клас Мини БГ. Ние не сме спортисти, само че взехме решение да подкрепим фамилно Никола и да му дадем късмет да се занимава с това, с което се оправя най-добре, “ показа Мирослава Цолова, майка на Никола Цолов. Родителите на Никола описаха още за многочислените надпревари и трофеи, които синът им умножава с всяка минала година. Затова през 2020 година са избрали за него дребен частен испански тим от Овиедо. Поради изключителните достижения като водач от дребна страна, в дребен частен тим, в края на 2022 година Цолов бе поканен персонално от Фернандо Алонсо да взе участие в тима на легендата в 24 часа Дубай. Там младата вяра впечатли със скоростта си и отношението към спорта.

„ Булсатком “ стои решително на позицията на пазарен водач и влага в най-качествено развлекателно наличие, отразявайки най-интересното от шампионатите в страната и чужбина и подкрепяйки младите спортни очаквания на България.

*Източник: Булсатком
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР