Спомняте ли си невероятния скок на Shiba Inu през 2021

...
Спомняте ли си невероятния скок на Shiba Inu през 2021
Коментари Харесай

Тези 6 токена могат да се изстрелят, както Shiba Inu след листинга на Binance

Спомняте ли си невероятния скок на Shiba Inu през 2021 година? От относително непозната тя се трансформира в мултимилиардна мощ, изключително откакто беше листната на най-голямата борса в света по размер на търговия - Binance.

Въпреки че прогнозирането на бъдещето на всяка криптовалута е предизвикателство, сега има няколко токена, които демонстрират признаци, че имат подобаващите детайли за сходен избухлив напредък.



Тук не става дума за типичните пъмп и дъмп схеми, а за планове с авангардни технологии и ангажирани общности, които ги поддържат.

Шест токена, които ще скочат, както Shiba Inu след листването на Binance

  1. Retik Finance (RETIK) : Предварителна продажба на токени, подготвени да надвишават 50 пъти цената си след листването на борсата
  2. ORDI (ORDI): Вписване на данни в блокчейна на Биткойн благодарение на сатошита
  3. Coq Inu (COQ): Монетата, основана на AVAX, която се прогласи за крал
  4. Kaspa (KAS): Невероятна скорост в блокчейна
  5. Mintlayer (ML): DeFi в мрежата на Биткойн
  6. Aptos (APT): Иновативен план, подсилен от някогашни разработчици от екипа на Meta

Retik Finance (RETIK): Предварителна продажба на токени, подготвени да надвишават 50 пъти цената си при стартиране на борсата

Retik Finance (RETIK) революционизира пресечната точка на обичайните финанси и криптосферата, като построява безпроблемен мост за потребителите. Ядрото на тяхната екосистема включва комфортен за потребителите портфейл, дебитни DeFi карти и платформа за заплащания, като всички те се ръководят от токена $RETIK. Този план се откроява като освен това от следващото DeFi начинание; той служи като портал за елементарните консуматори, с цел да се възползват от цялостния капацитет на криптовалутата. Една от безапелационните аргументи, заради които RETIK провокира звук, е впечатляващото му показване в предварителните продажби. Само за един месец планът сполучливо набра изумителните $7.6 милиона, което демонстрира високо равнище на доверие на вложителите. Тази ранна финансова поддръжка допуска мощна основа за развиването на плана. Друг фактор, способствуващ за капацитета на RETIK, е лимитираното предложение на токени. Тъй като в миналото ще бъдат основани единствено 1 милиард токена, дефицитът се трансформира в основен детайл, който може да докара до бъдещо повишение на цената. Този фактор на дефицит, комбиниран с акцента на плана върху използваемостта, нарежда RETIK като незабравим кандидат на крипто пазара, евентуално идващ стъпките на сполучливи планове като Shiba Inu.

ORDI (ORDI): Вписване на данни в блокчейна на Биткойн благодарение на сатошита

ORDI (ORDI) влиза в историята, като вкарва реформаторски протокол, който дава опция за регистриране на информация непосредствено върху сатоши – най-малките единици на Биткойн. Подобно на метода, по който текстовите известия направиха гражданска война в връзката, протоколът Ordinals на ORDI разрешава вграждането на данни, в това число текст, изображения и аудио, непосредствено в блокчейна на Биткойн. Това изобретение отключва голям брой благоприятни условия, вариращи от основаване на цифрови художествени галерии до улеснение на ръководството на веригата. ORDI има скъпото преимущество на първия участник, защото е пионер в региона на записването на данни (inscriptions) в мрежата на Биткойн. Това стратегическо позициониране разрешава на ORDI да улови първичната вълна на приемане. Освен това планът е получил забележителна поддръжка както от Биткойн запалянковци, по този начин и от авторитетни фигури в софтуерната общественост, което демонстрира органически напредък и отзив измежду основните заинтригувани страни. Със своя новаторски метод, преимущество на първия и постоянна поддръжка от общността ORDI е на път да се трансформира в важен състезател в блокчейн пространството, сходно на възхода на SHIB в крипто света.

Coq Inu (COQ): Монетата, основана на AVAX, която се прогласи за крал

Coq Inu (COQ) се откроява в пейзажа на меме монетите, защото оперира на блокчейна Avalanche. Въпреки причудливото си име, Coq Inu се отличава със постоянна децентрализирана конструкция, отхвърлен контракт (разработчиците са се отказали от него) и заключена ликвидност, сигнализирайки за отклоняване от типичните пъмп и дъмп схеми. Тази меме монета се управлява от насочен към общността метод с същински оферти за стойност. Паралелите, направени сред COQ и Shiba Inu, акцентират капацитета за нейния триумф. Coq Inu дейно употребява силата на обществените медии и ангажираността на общността, също като своя аналог SHIB. Това, което отличава COQ, е нейната солидна техническа основа и предан екип, зает с дълготрайно развиване, което е необичайност в региона на меме монетите. Избирайки да се построи върху блокчейна на Avalanche, Coq Inu получава достъп до процъфтяващо DeFi пространство и постоянна потребителска база, като стратегически се нарежда за напредък.

Kaspa (KAS): Невероятна скорост в блокчейна

Kaspa (KAS) е блокчейн платформа, която е подготвена да предефинира крипто пейзажа със своя акцент върху скоростта и нововъведенията. Kaspa употребява новаторския протокол GHOSTDAG, който трансформира разпоредбите на играта в света на механизмите за Proof-of-Work (PoW) консенсус. Представете си следното: всяка секунда се генерира по един блок, като стремежът е скоро да се доближи зашеметяващата скорост от 100 блока в секунда. Тази несравнима скорост освен отличава Kaspa, само че и открива нови благоприятни условия за действителни приложения, като безпроблемни микроплащания и мигновени разплащания. Освен това протоколът GHOSTDAG на Kaspa взема решение дългогодишните проблеми с мащабируемостта, които изтезават огромни блокчейн вериги като Биткойн. Този софтуерен пробив нарежда Kaspa като водач в превъзмогването на сериозните провокации в границите на PoW. Комбинацията от експедитивност, нововъведения и ангажимент за решение на съществени проблеми трансформира Kaspa в безапелационен състезател в криптовалутния пейзаж, който има капацитета да се конкурира с триумфа на одобрени планове като Shiba Inu.

Mintlayer (ML): DeFi в мрежата на Биткойн

Mintlayer (ML) е надъхан да революционизира пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi) в блокчейна на Биткойн, като отстрани нуждата от заобиколки и странични вериги. Това значи, че към този момент можете да се занимавате с разпределяне на заеми, заемане на средства и търговия непосредствено благодарение на вашия Биткойн, без да се компрометира неговата сигурност в стабилната рамка на истинската мрежа.
Проектът се откроява като евентуална смяна на разпоредбите на играта в света на децентрализираните финанси (DeFi) заради няколко безапелационни аргументи. Той ловко се оправя с сериозно предизвикателство, пред което са изправени Биткойн запалянковците, искащи да изследват DeFi, като в същото време дава приоритет на сигурността и децентрализацията. Служейки като мост, Mintlayer дава опция за безпроблемно присъединяване в DeFi пространството непосредствено от блокчейна на Биткойн. Освен това Mintlayer (ML) се отличава с метода си към транзакциите. За разлика от сложността, обвързвана с peg-ins или “wrapped ”токени, Mintlayer опростява процеса, като разрешава плавни и сигурни атомни суапове сред Биткойн и други активи непосредствено на своята платформа.

Aptos (APT): Иновативен план, подсилен от някогашни разработчици от екипа на Meta

Aptos (APT) се обрисува като водещ блокчейн, който е създаден от някогашни програмисти, работили върху Meta. Позициониран като блокчейн от първи пласт, Aptos е стратегически основан за необятно разпространяване. В основата му лежи новаторският език за програмиране Move, построен въз основата на Rust, който освен подсигурява нараснала сигурност, само че и покачва мащабируемостта. Тази софтуерна основа слага началото на нова епоха на децентрализираните приложения (dApps).
Aptos се стреми да направи Web3 технологията налична за масите, като цели безпроблемно да интегрира блокчейн в всекидневието. Със своите постоянни механически характерности и поддръжката на Meta, Aptos е на път да се трансформира в желана платформа за идната вълна от запалянковци на криптовалути.

Заключителни мисли

Пейзажът на криптовалутите още веднъж кипи от неспокойствие, защото няколко токена демонстрират капацитет за избухлив напредък, сходен на стремителния напредък на Shiba Inu (SHIB) след листването му на Binance. Въпреки това, измежду изброените топ кандидати, Retik Finance (RETIK) се откроява със своята иновация в крипто екосистемата. Retik Finance не е просто следващият DeFi проект; той е трансформираща мощ на пресечната точка на обичайните финанси и криптосвета. С комфортен за прилагане портфейл, дебитни DeFi карти и платежна платформа, ръководена от токена $RETIK, този план поставя основите за всеобщо приемане на криптовалути. Впечатляващите $7.6 милиона, набрани по време на предварителната продажба единствено за месец, отразяват мощното доверие на вложителите, евентуално осигурявайки постоянна финансова база за бъдещия му напредък.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР