Спомняте ли си най-лошият филм, правен някога? А неговият създател

...
Спомняте ли си най-лошият филм, правен някога? А неговият създател
Коментари Харесай

„Катастрофалният артист“ и най- лош режисьор на всички времена се завръща с нов филм

Спомняте ли си най-лошият филм, юридически в миналото? А неговият основател Томи Уайзо, чиято същинска история, претворена от Джеймс Франко в „ Катастрофалният актьор “ завоюва „ Оскар “ за сюжет и донесе на Франко „ Златен глобус “ за мъжка роля?

Филмът се споделя „ Стаята “ и в този момент неговият основател се завръща с нов план.

" Голямата акула " е най-новият план на режисьора Томи Уайзо, чийто предходен филм " Стаята " е считан за най-лошия филм, юридически в миналото. Филмът би трябвало да се появи в определени кина при започване на идващия месец, преди кино лентата за набези от акули " Черният дявол " на Джош Лукас, който също излиза през април.

В центъра на сюжета са трима пожарникари, които би трябвало да спасят град Ню Орлиънс от голяма акула. Наред с това, че е сценарист и режисьор на " Голямата акула ", Томи Уайзо извършва ролята на воин на име Патрик. Актьорският състав включва Ерика Мери Гилхейни, Джоузеф Поликуин, Аштън Лий, Калеб Накуин, Джеф Пиърсън, Исая Лаборд, Марк Валериано и други

„ Голямата акула " ще се завърти на огромен екран на първо време на 2 април в Cinema 21 в Портланд, Орегон. Според „ Variety “ Томи Уайзо възнамерява да участва на всяка " предпремиерна " прожекция, като цялостното разпространяване на кино лентата по кината ще продължи към осем месеца.

Много преди да стартира работа по " Голямата акула ", Томи Уайзо пуска " Стаята ", който бързо си печели репутацията на толкоз неприятен, че провокира припадане от смях измежду публиката и в последна сметка тя осъзнава, че го обожава. Особено внимание заслужава осъществяването на Уайзо като основния воин Джони, като странният му акцент и дървено поднасяне на репликите са станали емблематични измежду почитателите. Безсмисленият сюжет на кино лентата, нескопосаният разговор и странният монтаж също способстват за паметния му статут.

От новия филмов откъс на " Голямата акула " почитателите могат да чакат присъщата за Томи Уайзо глупост и липса на угриженост за стандартните кино правила. Кадрите включват неприятно визуализирани CGI акули, ужасна актьорска игра и презрян разговор. С други думи, филмът може и да не завоюва " Оскар ", само че почитателите на творчеството на Уайзо сигурно ще оценят неуместно хумористичните моменти и странния сюжет на кино лентата. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР