Спомняте ли си функцията за откриване на инциденти на Apple,

...
Спомняте ли си функцията за откриване на инциденти на Apple,
Коментари Харесай

Ето как работи iPhone функцията за откриване на инциденти в реална катастрофа

Спомняте ли си функционалността за разкриване на произшествия на Apple, която показаха с iPhone 14 предходната година? Вече има много информация по какъв начин работи. Функцията беше потребна неотдавна за тази двойка, взела участие в автомобилна злополука на BMW в друго BMW.

Според описа на водача на BMW E92 за случая, лидер на BMW E90 спрял пред тях, откакто завили зад ъгъла.

Резултатите не са положителни за предницата на лидера на E92.

Хубаво е обаче да забележим системата на Apple, работеща добре в действителна среда.

Попаднах в първата си автомобилна злополука като пасажер и медиците бяха сюрпризирани, че си тръгнахме единствено с няколко фрактури. Благодаря на функционалността Apple SOS, че се обади на 911, защото бях в положение, в което не можех, и уведоми моите незабавни контакти за обстановката.

Откриването на срив работи с iPhone 14 или по-нов, Apple Watch Series 8 или по-нов, Apple Watch SE (2-ро поколение) и Apple Watch Ultra или по-нов.

Пътникът, взел участие в случая, акцентира, че функционалността работи и със незабавни контакти, които не употребяват iPhone. И двамата ѝ родители употребяват телефони с Android, само че Crash Detection може да употребява SMS, с цел да показа известието и местоположението, като в същото време уведомява службите за незабавна помощ.

Гугъл Pixel 3 и по-новите модели също могат да дават и функционалности за разкриване на сривове, макар че функционалността не е налична на всеки телефон с Android.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР