Спомени от престой в българска болница подтикнаха 15-годишен български младеж

...
Спомени от престой в българска болница подтикнаха 15-годишен български младеж
Коментари Харесай

Неописуема трагедия с 15-годишния Георги в Манчестър СНИМКА

Спомени от престой в българска болница подтикнаха 15-годишен български юноша да се самоубие в учебното заведение си в Манчестър. Георги избрал да постави завършек на живота си, като скочи от покрива на образователното заведение, оповестява bg-voice.com

Той направил това, до момента в който приказва по телефона с най-хубавия си другар. Млако преди този момент подарил кутия с бонбони на приятелката си и споделил „ Обичай родителите си, прегръщай ги, до момента в който можеш “, написа dailystar.co.uk.

Историята се разплита, откакто съдът стартира да заседава по делото за самоубийството на младия българин.

Георги бил на отмора в България, където се разболял. Настанили го в поделение, където той лежал три седмици с тежко заболели и умиращи деца. Родителите му пък можели да го виждат единствено за 30 минути дневно.

Момчето се излекувало, само че в съзнанието му останали облиците на умиращите му връстници. Девет години по-късно паник офанзивите и спомените от изживяното не го напускали.

Това го принудило да вземе крайното решение. Георги се качил на покрива на учебното заведение си в Северен Мур, обадило се на най-близкия си другар и след към 20-минутен диалог, скочило.

Страшното било, че не затворил телефона, до момента в който летял към алеята пред образователното заведение. Приятелят му чул последните му стонове, до момента в който агонизирал на паважа.

По време на делото стана ясно, че Георги и различен път споменавал, че желае да се самоубие. Обичали го само майка му и татко му. Не можел да не помни и децата в българската болница.

Георги скрито пиел и огромни количества парацетамол, когато бил самичък у дома. Въпреки, че към този момент бил младеж той лягал в леглото на родителите си, когато го спохождала следващата паник офанзива.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР