Спокойно можем да кажем, че Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

...
Спокойно можем да кажем, че Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас
Коментари Харесай

Малката семейна тайна на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Спокойно можем да кажем, че Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са холивудско семейство за образец. Те са щастливо женени към този момент от цели 23 години и са горди родители на две пораснали деца - Дилън (23 г.) и Карис (20 г.).
 Майкъл Дъглас във Franklin - неразпознаваем като Бенджамин Франклин в сериала на Apple TV+
Майкъл Дъглас е неразпознаваем

И защо Катрин Зита-Джоунс няма самообладание

В свое интервю за People от декември 2022 година 54-годишната актриса от " Маската на Зоро " издава, че фамилният ѝ живот върви все по-добре и по-добре.

" Дъщеря ми и Дилън ме поддържат необикновено доста, освен като актриса, само че и просто мен самата, знаете ли. Изключително съм благословена да имам и двамата в живота си. "

Както, по този начин и  не пропущат да отбележат специфичните мотиви в фамилията си и в обществените мрежи. Така през август предходната година и двамата артисти качиха пост с благопожелание за 23-ия рожден ден на сина им Дилън.

" Честит рожден ден, Дилън! Нека твоята нова година ти донесе наслада, въображение и обич. Твой максимален почитател, баща ", бе написал  в Instagram.

Освен че брачната половинка му разяснява обявата с " Честит рожден ден, момчето ми ", тя беше качила и обособен пост в своя профил.

Към остаряла фотография, на която сина ѝ е още бебе, тя бе написала: " Преди 23 години през днешния ден се роди моето момче. Той е дарът, който продължава да дава, още веднъж и още веднъж, и още веднъж. Обичам те, обич моя ".

Поредното доказателство за сплотеността на фамилията на  идва от последното изявление на 79-годишния артист.

Вчера, 16 април, той гостува в Today, където издава, че макар че децата им са към този момент пораснали и най-вече независими, все по този начин обичат да прекарват времето си всички дружно и да пътуват.

" Катрин и аз сме благословени с обстоятелството, че нашите деца Дилън и Карис към момента обичат да пътуват с нас. И по този начин, последно се върнахме от пет седмици в Индия по Коледа. И постоянно планираме идната година, какви ще бъдат пътуванията ни и къде ще отидем ", добавя, представен от People.
 Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас с отмора на Малдивите преди Коледа
Райската почивка на Катрин Зита-Джоунс

Заедно със брачна половинка си

Той не крие, че е същинско наслаждение да прекарва време с децата си и даже се майтапи, че дребната загадка със брачната половинка му Катрин Зита-Джоунс е да ги " изкушават " с в действителност " положителни места за пътешестване ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР