СподелиЗа мен това е опит един чисто криминален случай да

...
СподелиЗа мен това е опит един чисто криминален случай да
Коментари Харесай

Радев: Връзките на Живко Коцев с мастити контрабандисти са подигравка с държавността

Сподели
За мен това е опит един чисто престъпен случай да се трансформира в политически с предизборна цел.

Така президентът Румен Радев разяснява следствието за контрабанда на цигари и арестите в Агенция „ Митници “.

Президентът подсети, че предходната година в продължение на месец ПП-ДБ са упорствали той да освободи някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, по думите на Радев – „ един дълбокото честен човек, който не се забърка в никаква спекулация “. Според президента ПП-ДБ са си назначили основен секретар, на който да имат доверие и през който да прокарват политики.

„ Колкото и Денков, Петков, Атанасов да си затварят очите за обстоятелствата, които изплуват всекидневно към Живко Коцев, тези обстоятелства водят към Закона за Министерство на вътрешните работи и несъответственост с длъжността, тъй като престижът на ведомството е надълбоко оскърбен. Според мен едни толкоз огромни връзки сред основния секретар на Министерство на вътрешните работи и мастити контрабандисти е насмешка с държавността “.

Трябва да се ревизира подробно дали е имало напън по отношение на Живко Коцев както и дали и името на Калин Стоянов е обвързвано с контрабандата, разяснява още президентът.

„ Гледам с трогване по какъв начин господин Денков споделя: „ Той не знае, че това били неприятни хора “. Какъв основен секретар на Министерство на вътрешните работи си, в случай че не знаеш с кого вървиш по първокласни курорти, с кого влизаш гол в сауната и от кого получаваш скъпи дарове “.

Радев поздрави ДАНС и шефа ѝ Пламен Тончев за смелостта да „ бръкнат в най-високите управнически равнища, с цел да защитят държавността “.

„ Ако предходната година се бях поддал на нервността да освободя Пламен Тончев, в този момент нямаше да разберем нищо за тези безобразия “, сподели той.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР