СподелиСмартфон оцеля и като по чудо е непокътнат и работи,

...
СподелиСмартфон оцеля и като по чудо е непокътнат и работи,
Коментари Харесай

Чудо! Смартфон оцеля и продължава да работи след падане от самолет

Сподели
Смартфон оцеля и като по знамение е недокоснат и работи, откакто падна от към 5 хиляди метра височина от аероплан в Съединени американски щати, съобщи CBS News.

Самолетът на „ Аляска еърлайнс “ претърпя случай, откакто една от вратите се отвори изненадващо по време на полет. Няколко предмета бяха засмукани и паднаха от близо 5 хиляди метра височина – в това число в този лист, както наподобява, попада и смарт телефон. Няма ранени хора при случая.

Телефонът към момента е бил на самолетен режим, с към 50% % батерия и отворен на имейл от авиолиниите с електронна записка за обезщетен багаж на самолета, споделя Шонатън Бейтс, който е разкрил телефона под шубрак по време на разходка.

По думите му той е в началото е бил песимистичен и решил, че е изхвърлен от кола. По мобилното устройство няма никакви вреди. Когато подава сигнал до Националния съвет по сигурност на превоза, от регулатора му дават отговор, че това е в действителност втория открит телефон от полета.

Самолетът на „ Аляска еърлайнс “ е изхвърчал от Портланд, щата Орегон, когато изхвърча една от вратите на полета, до момента в който са на близо 5 хиляди метра височина. Освен телефоните е открита и изхвръкналата врата в къщата на двора на преподавател в Портланд.

Всички машини от серията на „ Боинг “ 737 MAX 9 са краткотрайно приземени от американските управляващи, с цел да се откри дали летателните апарати отговорят на условията за сигурност и сигурност.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР