СподелиС промените в Конституцията ще получим една работеща, правова държава,

...
СподелиС промените в Конституцията ще получим една работеща, правова държава,
Коментари Харесай

Делян Пеевски пред младежкото ДПС: На 13 декември ще се поздравим с нова Конституция

Сподели
С измененията в Конституцията ще получим една работеща, правова страна, в която ще сте спокойни и ще се чувствате предпазени, уточни ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в диалог с представителите на Младежко Движение за права и свободи, оповестиха от пресцентъра на партията.

„ На 8 декември Народното събрание ще одобри измененията на първо четене и ще имаме над 160 гласа, разгласи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи. На 12-ти ще е второто чете, а на 13-ти ще е трето. Вярвам, че на 13-ти ще се поздравим с приемането на новата Конституция “, сподели Пеевски.

Пред участниците в срещата Делян Пеевски направи разбор на политическата обстановка, позициите на партията и взаимоотношенията във властта, показват от Движение за права и свободи.

Той акцентира, че държавното управление, подкрепено от безусловно евроатлантическо болшинство, не е съвършено, само че след две години на политическо безвремие на служебни кабинети, в този момент България е на верния път. Смятам, че напълно скоро ще се вижда резултатът на това болшинство и държавно управление и си коства да останете тук, в България, добави Делян Пеевски.

Форумът, проведен от съпредседателя на АЛДЕ Илхан Кючюк мина под наслов „ Преосмисляне на Европа. Либералната визия за Европа на бъдещето “.

Българска телеграфна агенция напомня, че през вчерашния ден в Разград министърът на правораздаването Атанас Славов съобщи, че идващият месец-месец и половина ще е решителен за конституционните промени, за това България да построи същинско без значение правораздаване и въпреки това – дейно правораздаване.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР