СподелиОколо 100 млн. лева ще е план сметката за изборите,

...
СподелиОколо 100 млн. лева ще е план сметката за изборите,
Коментари Харесай

100 млн. лeва за избори 2 в 1 предвиди министър Людмила Петкова

Сподели
Около 100 млн. лв. ще е проект сметката за изборите, заяви новият вицепремиер и министър на финансите Людмила Петкова.

Ще има и спомагателни разноски за ЦИК, а разноските ще са за осъществяване на изборите 2 в 1.

Организацията за икономическо съдействие, еврозоната, пълновръстен Шенген – такива остават целите на служебния министър на финансите, оповестява БНР.

Людмила Петкова заявява, че ще продължи работата по плана за обединяване на Национална агенция за приходите и Митниците. Това обаче няма да докара до редуциране на специалисти от двете организации, добави Петкова.

Двамата досегашни зам.-министри на финансите са подали оставките си, стана ясно по време на церемонията по предаване на поста. Близо 10 милиарда лв. има във фискалния запас, а евентуално излизане на външните дългови пазари се чака по-скоро през есента.

Пълна последователност в Министерството на стопанската система и промишлеността даде обещание от своя страна служебният министър Петко Николов.

Той отхвърли безапелационен отговор – ще последва ли проверка във ведомството, само че се ангажира всичко да се случва в границите на закона.

Вече някогашният министър Богдан Богданов уточни като първостепенни задания на своя правоприемник напъните по приемането на страната ни в Шенген и еврозоната, както и промяната в държавните предприятия.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР