Споделете малко повече за историята на вашата компания, екипа и

...
Коментари Харесай

Алексей Петров: Работим единствено с "Хьорман", познаваме отлично продуктите си

Споделете малко повече за историята на вашата компания, екипа и опита ви на пазара. Какво ви отличава от съперниците?
е на пазара от 2008 година Стартирахме активността си като дистрибутор на немската марка " Хьорман " - международен водач в производството на индустриални порти, товаро-разтоварна техника, гаражни порти и необятна гама порти за бита. Това ни е главната активност и до през днешния ден. Избрахме " Хьорман - България " за сътрудник и в този момент, 13 години по-късно, към момента сме на мнение, че това е най-правилното решение.

Отличаваме се с това, че за разлика от множеството наши сътрудници, чиято съществена активност е дограма или строителство, ние работим само с " Хьорман ". Познаваме чудесно продуктите си, техните качества и благоприятни условия. Но още по-важно за нас е високият професионализъм в даването на услугите ни.
Както знаем, автоматизираната врата е тип машина, а тя се нуждае от поддръжка и сервиз. Предлагате ли тази услуга?
- Разбира се. За нас уговорките не завършват единствено с монтаж. Изключително значимо е да сте постоянно сигурни в сигурността и надеждната работа на своите порти. Полагаме много старания, с цел да осигурим своевременен сервиз и постоянна профилактика.
С какви неповторими индикатори се отличават продуктите, на които компанията е представител?
- Традиционно " Хьорман " постанова трендовете и всички новости в сектора. Например тази година следва да влезе в продажба новата серия индустриални секционни порти, която предлага ред усъвършенствани индикатори във връзка с сигурността, контрола и експлоатационните характерности. Особено внимание производителят обръща и на детайлите - тези дребни неща, които дават комфорта и функционалността при работа.
Топло- и шумоизолацията към този момент са неделима част от модерния дом, а икономисването на енергия е значимо за всяко произвеждане. Какви са плюсовете на продуктите в това отношение?
- Добрият климат и комфорт в помещението са даже по-важни от чистото икономисване на сила. Все отново както в дома, по този начин и в промишленото хале вратите са част от нещо много по-голямо, което непосредствено въздейства върху качеството ни на живот.

Безспорно покриваме най-високите механически условия в това отношение, само че по-важното е, че самите ние като общество сме задоволително узрели, с цел да оценим смисъла в това.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР