Списъкът с националите, който утре ще оповестя, ще предизвика много

...
Списъкът с националите, който утре ще оповестя, ще предизвика много
Коментари Харесай

Ясен Петров: Списъкът утре ще предизвика доста дискусии

Списъкът с националите, който на следващия ден ще оповестя, ще провокира доста полемики и забележки, сигурен е националният селекционер на България Ясен Петров. Пловдивчанинът ще каже имената на играчите, които ще търсят новото лице на националния ни тим

" Играем с Швейцария, Италия, Северна Ирландия. Ние сме на 68 място, колкото е и моят набор. Дано се катерим нагоре в ранглистата. Има мачове за купата, кръг. На 21 март ще се съберем всички. Времето ни притиска, би трябвало да схванат, че дружно могат да реализират повече, в сравнение с до момента ", разяснява Петров пред Българска национална телевизия.

" За шест дни имаме три мача. Искаме да търсим резултати. Дай боже да ги реализираме. Навъртяхме хиляди километри. Имаме визия по какъв начин да изглеждаме. Футболисти, на които държим, са контузени, което е много тъпо. Дано съумеем. Не се окайвам. Андрей Гълъбинов играе в състезание на високо равнище. Играе в мощно състезание. Има визия. Такъв вид ни трябват. Надявам се, че ще помогне на тима.

С Божидар Краев приказвах персонално. Обадих му се, надали му е прелестно. Аз го привлякох в Левски преди време. Всичко е в неговите крайници и глава. Вратата е отворена за него. Атанас Илиев прави всичко допустимо, с цел да бъде извикан.

Списъкът ще бъде оповестен на следващия ден. Ще има доста полемики, само че зад всяко нещо има логичност. Разбираме се доста добре с Александър Димитров. Първите два дни ще бъдем дружно. Имаме положително отношение един към различен. Ние би трябвало да си оказваме помощ, а не да си пречим. Ние сме провели доста диалози и с каквото можем да помогнем, ще го създадем за младежите. Ще бъдем дружно въз основата с младежите, тъй че ще се забележим и ще приказваме.

Обиколих всички мачове съвсем. Наблюдавам срещи, където има доста малко българи, да има задушаване на младите български играчи по отношение на чужденците. Приемливо е това нещо и нищо не можем да създадем. Да се надяваме, че всеки ще си сграбчи шанса и ще ми " извади " окото. Преходът не е елементарен за играчите. Много хора се давят, единствено най-издръжливите съумяват ", приключва Ясен Петров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР