Спецоперацията за противодействие на престъпления, свързани с наркотици, е реализирана

...
Спецоперацията за противодействие на престъпления, свързани с наркотици, е реализирана
Коментари Харесай

Разкриха три оранжерии за марихуана в Пазарджик

Спецоперацията за противопоставяне на закононарушения, свързани с опиати, е осъществена на 21 март от чиновници на бранш „ Криминална полиция ” в РУ-Пазарджик, със съдействието на сътрудниците им от Лесичово.



Извършени са претърсвания на апартамент в Пазарджик и две къщи в село Калугерово, населявани и употребени от 32-годишен гражданин на село Калугерово, с престъпни регистрации.

В хода на дейностите, и на трите адреса, криминалистите разкрили обособени оранжерии на закрито за развъждане на марихуана, оборудвани с осветяване, вентилация, системи за надзор на влажността и температурата, въздуховоди, принадлежности са развъждане и разсаждане, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.  



Установени и конфискувани са общо 250 растения от рода на конопа, достигнали друг етап на развиване, с тегло близо 36.6 кг зелена листна маса от глави и съцветия. В жилището, населяван от мъжа в Пазарджик, бил открит още към 1.9 кг суха марихуана, готова за пакетиране.



Мъжът е арестуван за период от 24 часа, а дрогата и оборудванията са развъждането й са конфискувани.  

Работата по случая продължава и през днешния ден в границите на формирано досъдебно произвеждане под надзора на прокуратурата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР