Специално за завода на Фолксваген аз поканих германския президент, имах

...
Специално за завода на Фолксваген аз поканих германския президент, имах
Коментари Харесай

Румен Радев С Извънредна Информация, Което Ще Промени Живота На Мнозина!

Специално за завода на " Фолксваген " аз поканих немския президент, имах доста ползотворни диалози с него и с водената от него делегация, акцентира президентът.

" Изрично по мое гледище посетихме водещо немско дружество в региона на Пловдив, с цел да може посредством немските медии да стигне до необятната немска общност посланието, че нашият модел на икономическо съдействие е сполучлив, че България е надеждна и перспективна дестинация ", добави той.

Румен Радев бе в Асеновград във връзка на празника на града. Той одобри строя на почетните роти на Четвърти артилерийски полк и поздрави асеновградчани.

Вчера, на 11 май, министър председателят Бойко Борисов взе участие в церемонията по разкриване на нова индустриална база към завода за произвеждане на заключващи и оперативни системи за автомобилната промишленост на немската компания " ВИТТЕ Аутомотив " в Русе.

В днешно време мъчно се взимат решения за вложения по света, а в България по два завода дневно откриваме, сподели министър председателят. По-рано същия ден той участва на откриването на нов (четвърти у нас) цех на турската компания " Теклас " в Кърджали (също от автомобилната индустрия).

" Така разбирам индустриализацията на страната. Не вложения, от които по-късно да се вадят пари от България, както е било преди, а същински фабрики. Голям реверанс и към нашите служащи, тъй като вложения се вършат, когато има непоклатимост и умни и дисциплинирани хора на всяко едно работно място ", сподели Борисов в Русе.

По неофициална информация " Фолксваген " към този момент са избрали България за своя нов цех, който ще бъде издигнат край Пловдив.

Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР