Специално за Събуди се“ репортерът Драгомир Танев ни отвежда най-горещата

...
Специално за Събуди се“ репортерът Драгомир Танев ни отвежда най-горещата
Коментари Харесай

Финалът на Капките - участниците са в трепетно очакване за излизане на сцената

Специално за " Събуди се “ репортерът Драгомир Танев ни води най-горещата сцена на българския ефирен ефир на шоуто " Като две капки вода “. Тази вечер от 20.00 ч. в ефира на NOVA следва огромния край на сезон " Неделя “ и часове преди началото та шоуто, трима от участниците  - Ралица Паскалева, Димо Алексиев и Христо Петков споделиха за страстите си и най-големите си провокации в хитовото шоу за фалшификати.

" Чувстваме се носталгично. Малко по-рано сме се събрали и обикаляме из празните зали. Това премеждие свършва “, споделя страстите си Димо.

Освен носталгия Ралица чака заслужената отмора, която следва, само че преди този момент дава обещание да се раздадат на макс за положителното въодушевление на публиката.

" Има оптимизъм, само че и лека носталгия. Три месеца са доста време като ангажимент и е време да си починем “, добавя Христо Петков.

Владо Михайлов: Когато представям обичан облик в " Като две капки вода “, влагам сърце и душа

" Най-труден като облик, с който не съумях да се оправя бе Бионсе. Борих се с облика като прасе с царевица. Също по този начин и имитацията на Росица Кирилова. За мен бе като вода и масло “, признава артистът.

" За мен се е запечатал като огромно мъчение имитацията на Бритни и Мадона. И двамата явно не харесвахме тази ария, която ни се падна. В допълнение ни се паднаха и два женски облика. Имаше и доста танци. Образът на Веселин Маринов също не ми беше доста елементарен. Беше мъжки облик, който изискваше маска. С нея съвсем не можех да си движа лицето. Затрудни ме мъжкия глас, а и той е доста добър артист. Всички облици ми бяха комплицирани, само че беше хубаво пътешестване. Ако сме ги създали да наподобяват лесни, значи сме си свършили добре работата. Трябваше да сме трио и щеше да е доста забавно “, споделя Ралица Паскалева.

Кой е най-ценният урок от предаването

" Пеенето онлайн не е елементарно. Полезно беше да излезем от зоната си на комфорт и да се сблъскаме с това нещо “, обобщава Димо.

" Едно от най-полезните и харесвани от мен неща, беше разпяването. Това е значимо изключително в случай че не си квалифициран толкоз доста. Усещаш незабавно разликата “, добавя Христо.

" Стискаме палци на всички. Искаме да забележим по какъв начин ще се сбият всички в един прекрасен баладен танц – двубой “, обобщават участниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР