Специално създаден щаб от IT специалисти ще следи процесите"От утре

...
Специално създаден щаб от IT специалисти ще следи процесите"От утре
Коментари Харесай

Пощите в готовност от утре за изплащането на пенсиите

Специално основан щаб от IT експерти ще следи процесите

"От на следващия ден имаме подготвеност да стартираме изплащането на пенсиите ", това увери Богдан Теофанидис, основен изпълнителен шеф на „ Български пощи “.

На брифинг Теофанидис уточни, че националният пощенски снабдител ще стартира изплащането на пенсиите по електронен картон, както това се е случвало преди хакерската офанзива против сдружението, станала в средата на април. Директорът добави още, че 99% от услугите на пощите, наранени от офанзивата, към този момент са изцяло възобновени, съобщи.

"Има още доста работа, само че считаме, че от на следващия ден процесът ще стартира обикновено ", разяснява Богдан Теофанидис. Той изясни, че през последната една седмица е осъществен стрестест на системите на сдружението с оптимално натоварване, с цел да бъде тествана тяхната надеждност.

"Все отново, приканвам хората и се надявам времето да го разрешава, да не се струпват заран, а да се опитат да получат пенсиите си към обяд или следобяд. Нека да съблюдават графиците, които са признати, и те ги знаят, с цел да може оптимално гладко да върви процесът “, сподели още шефът на пощите.

Специално основан щаб от IT експерти ще следи процесите, увери той.

"Има информация, към момента непотвърдена, че евентуално се приготвя режисирана провокация. Някои от нашите чиновници се провеждат за такава. Искрено се надявам тази информация да не е вярна ", уточни още Богдан Теофанидис.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР