Специални грамоти с благодарност за развитието на туризма във Варна

...
Специални грамоти с благодарност за развитието на туризма във Варна
Коментари Харесай

Наградиха браншови организации по повод юбилея на Варна - 100 години курортен град

 Специални грамоти с признателност за развиването на туризма във Варна получиха представители на браншови организации във връзка юбилейната 100-годишнина от оповестяването на морската столица за курортен град.

Призовете бяха връчени от кмета Иван Портних на ръководителите на Съюза на екскурзоводите в България, на Варненската асоциация на туроператорите, на Съюза на хотелиерите в КК " Златни пясъци ", на Съюза на притежателите в КК " Златни пясъци ", на Варненската туристическа камара, на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, на Асоциацията на сомелиерите и винопроизводителите.

Тържеството в " Морско казино " бе проведено от дирекция " Туризъм " към Община Варна. Събитието уважи министърът на туризма в служебното държавно управление доцент доктор Стела Балтова, която връчи почетен плакет на кмета във връзка юбилея на Варна. Сред гостите бяха регионалният шеф Марио Смърков, генералният консул на Руската федерация във Варна Владимир Климанов, който сервира приветствен адрес до кмета, почетните консули на Индонезия, Израел и Словакия.

Специален посетител бе и младата певица от Варна Виктория Георгиева, която тази година показа България в състезанието на Евровизия. Водещ на тържеството бе артистът Иван Бърнев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР