Специалната военна операция на Русия в Украйна ще приключи след

...
Специалната военна операция на Русия в Украйна ще приключи след
Коментари Харесай

РФ: Операцията ще завърши, когато заплахата, свързана с НАТО в Украйна, бъде отстранена

Специалната военна интервенция на Русия в Украйна ще завърши след премахването на заканите от НАТО, произлизащи от усвояването на украинската територия от алианса. Това сподели за ТАСС Алексей Полищук, шеф на Втори отдел за Оперативно-наблюдателно дело на съветското външно министерство.

„ Специалната военна интервенция ще завърши, когато дилемите й бъдат изпълнени. Сред тях са отбраната на цивилното население на Донбас, демилитаризацията и денацификацията на Украйна, както и премахването на заканите за Русия, идващи от украинска територия заради усвояването й от страните от НАТО “, изясни дипломатът.

Той също по този начин акцентира, че спецоперацията протича по проекта и „ всички нейни цели ще бъдат реализирани “.

По-рано говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че страните-членки на НАТО вършат всичко, с цел да забавят дейната фаза на специфичната интервенция в Украйна. Според нея те усилват доставките на военна техника, оръжия, муниции и подтикват Киев към „ продължение на експанзията против ДНР и ЛНР и нови неонацистки военни закононарушения “.

Преди това някогашният пълководец на съветските ВДВ генерал-полковник Владимир Шаманов изрази мнение, че освобождението на Одеса би трябвало да бъде идващият стадий от специфична военна интервенция в Украйна.

Той сподели още, че задачите на първия стадий на специфичната интервенция са реализирани: съветските войски съумяха да подтиснат украинските сили за противовъздушна защита и да нанесат обилни вреди на военната инфраструктура на Украйна, оставяйки страната без централизирана държавна и военна администрация.

Превод: СМ

ВАЖНО!!!!

Редакцията на и ПогледТВ

осведоми, че провежда посредством Клубовете „ Приятели на “ по предварителна поръчка срещи-дискусии в съответните градове по настоящи вътрешнополитически и геополитически тематики с

доцент Валентин Вацев, Боян Чуков, проф. Нако Стефанов, проф. Людмил Георгиев и други наши създатели и с екипа на редакцията.

Заявки изпращайте на email:

Заявки с изключение на от самите клубове могат да постъпват и от обособени читатели на и фенове на ПогледТВ.

Колкото повече самостоятелни поръчки има от един град, толкоз вероятността срещата в съответния град да се състои по-рано е по-голяма.

От редакцията на и ПогледТВ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР