Специализираният съд държи Вълчо Арабаджиев зад решетките без нито едно

...
Специализираният съд държи Вълчо Арабаджиев зад решетките без нито едно
Коментари Харесай

Сашо Диков: Отношението към Вълчо Арабаджиев е брутално! Специализираният съд го държи зад решетките без нито едно доказателство!

Специализираният съд държи Вълчо Арабаджиев зад решетките без нито едно доказателство! Това сподели журналиста Сашо Диков в предаването „ ЕвроДикоф “ по телевизия „ Евроком “.

За първи път в живота си виждам по какъв начин юрист се моли на прокурор да му бъде обещано най-малко едно доказателство за виновност на обвинения, а прокурора да не може да даде нито едно! “, сподели Диков във връзка 5 месечното задържане на Вълчо Арабаджиев от Специализирания съд.

В предаването си Диков акцентира, че Европа би трябвало да научи за безобразията ставащи в България. Според него е цялостно безумство обстоятелството, че съдията за следващ път отхвърли на Вълчо Арабаджиев легален обзор от доктор заради влошено здравословно положение.

Да не даваш опция на едно момче на 21 години да бъде прегледано не е правораздаване! Уплаших се от това което чух! Потресаващо е това което се случва с това момче. Драмата е цялостна, а всички медии мълчат!

Сашо Диков цитира думите на юрист Илиан Василев, че Вълчо Арабаджиев е пленник на прокуратурата и че против него няма нито едно доказателство, че Вълчо е направил закононарушение.

Диков бе кръстил анонса на предаването си с въпроса „ Заложник или да? “ с което заглавие задоволително ясно онагледява случката със сина на Ветко и Маринела Арабаджиеви.

Телевизионният водещ цитира думите на юриста на Арабаджиев – младши, че има заплаха той да получи парализа в случай че не отиде на обзор, като добави, че прокурорите 3 пъти са били призовавани да посочат най-малко едно доказателство против Вълчо, само че те не са съумели да дадат нито едно. В цялото предаване Диков акцентира на обстоятелството, че „ Вълчо е пленник на прокуратурата “, а медиите в България мълчат.

Уплаши ми се окото “ от това дело! Това е безумство! Светът би трябвало да научи за всичко това “, сподели още Диков.

„ Рано или късно всички ще схванат какво тъкмо съставлява този съд! “, сподели от своя страна юрист Илиан Василев.

Според параграф 3 от Европейската спогодба за правата на индивида това се назовава „ мъчение “. Един ден България ще заплаща за дейностите на този съд и прокуратурата “, съобщи от своя страна юрист Аделина Натина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР