Специализираният наказателен съд отново не пусна от ареста Тодор Славов.

...
Специализираният наказателен съд отново не пусна от ареста Тодор Славов.
Коментари Харесай

Тодор Славов, който простреля смъртоносно бодигарда на Очите, пак удари на камък пред Спецсъда

Специализираният углавен съд още веднъж не пусна от ареста Тодор Славов. Той е обвинен като член на групата на Божидар Кузманов-Божо Кравата и съгласно прокуратурата е прострелял Александър Алексиев при мелето в ресторанта „ 4 You ” на 8 юни м.г. в Слънчев бряг. Припомняме, че тогава Димитър Желязков-Митьо Очите и негови хора влязоха в заведението поради настъпил спор, което докара до престрелка. След нея Очите бе тежко ранен, а гардът му Александър Алексиев умря. Последваха арести, само че единствено на хора на Божидар Кузманов, които бяха упрекнати като проведена незаконна група (ОПГ) за разпространяване на опиати, рекет и други Почти всички обаче последователно бяха пуснати от ареста. Но година и половина след случая с мярка „ задържане под стража” не престават да са Тодор Славов и Георги Иванчев. Последният също неотдавна апелира мярката си за неотклонение, само че не реализира триумф в съда. Иванчев е апетитен от прокуратурата като индивида, прострелял Митьо Очите.

Тодор Славов е пуснал жалбата си против най-тежката мярка за неотклонение тази седмица. Спецсъдът в четвъртък обаче е решил, че той следва да остане в ареста, оповестява „ Флагман”.

Славов има право да апелира пред Апелативния профилиран углавен съд, който евентуално ще прегледа проблема му идната седмица.

Припомняме, че делото против групата на Божидар Кузманов претърпя провал, откакто спецсъдът го върна на прокуратурата поради процесуални нарушавания. Това бе доказано дефинитивно от въззивната инстанция.

Адвокатите на Кузманов и на хората му са безапелационни, че те са се отбранявали след нахлуването на Очите и компания във “4 You”. От държавното обвиняване обаче мълчат по този въпрос.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР