Специализирани полицейски операции, които се провеждат на територията на цялата

...
Специализирани полицейски операции, които се провеждат на територията на цялата
Коментари Харесай

Все по-често шофьори сядат зад волана след употреба на наркотици и алкохол

Специализирани полицейски интервенции, които се организират на територията на цялата страна в друго време на денонощието, дават добър резултат, регистрира основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов при визитата си в Нови пазар. Той дойде в града дружно с премиера Бойко Борисов, с цел да види по какъв начин са ремонтирани постройките на полицейското ръководство и локалната пожарна работа.

" Целта (бел.ред. на тези акции) е да се увеличи функционалността на полицейските сили и да се употребява целеустремено към избран тип закононарушения съгласно оперативната конюнктура във всяко обитаемо място - някъде има селскостопански региони, на друго място има гористи масиви, които са обект на закононарушения. В момента огромен запас се употребява за морските курорти ", изясни той.

По думите му добър е резултатът им и по линия на пътната сигурност. " Впечатление прави, че административно-наказателната активност е повишена в пъти спрямо предходен интервал. Все по-често сътрудниците се натъкват на ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на опиати и алкохол. Въпреки това не престават пътно-транспортните катастрофи ", подчертава Младен Маринов.

" Като статистика мога да кажа, че все още имаме понижение на убитите спрямо интервал на предходната година - 43 индивида по-малко. Всеки един човешки живот е извънредно скъп. Същата е статистиката и при ранените, и при броя на пътно-транспортните катастрофи, само че това е един индикатор, по който би трябвало всекидневно да се работи “, посочи още основният секретар.
Източник: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР