Специализираната прокуратура повдигна обвинения на собственика на Винпром Карнобат Миню

...
Специализираната прокуратура повдигна обвинения на собственика на Винпром Карнобат Миню
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата повдигна обвинения на Миню Стайков и още 7 души

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на притежателя на " Винпром Карнобат " Миню Стайков и още седем души за присъединяване в група за продажба на акцизни артикули без бандерол, данъчни закононарушения и пране на пари, оповестиха от прокуратурата.
 Кметът на Карнобат за задържания му наследник: Той не се познава с Миню Стайков  Кой е алкохолният необут Миню Стайков  Задържан е Миню Стайков и още 9 души
На Стайков са повдигнати обвинявания и за вторични закононарушения - отбягване заплащането на Данък добавена стойност и възобновяване на неследващ се данъчен заем в размер на общо 1 016 139 лева, на други трима - за държане на акцизни артикули без бандерол в огромни размери.

В рамките на деня обвиняванията ще им бъдат предявени.

С постановления на наблюдаващия прокурор на упрекнатите ще бъде наложено задържане до 72 часа с оглед обезпечаването им пред Специализирания углавен съд и разглеждане на искане на СП за налагане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ за всеки от тях.

Миню Стайков беше разпитван в продължение на два часа в Столична дирекция на вътрешните работи през днешния ден. 

В сряда заран проверяващи влязоха в офиси на " Винпром Карнобат ", " Сис Индустрийс " и " Топаз Мел ". Това е вторият удар против огромен предприемач у нас единствено за седмица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР