Специализираната операция по линия на за изборни нарушения и престъпления,

...
Специализираната операция по линия на за изборни нарушения и престъпления,
Коментари Харесай

Спецакция срещу купуването на гласове в Хасковско: Хванаха мигранти и иззеха наркотици

Специализираната интервенция по линия на за изборни нарушавания и закононарушения, свързани с политическите права на жителите се организира в област Хасково, оповестиха от полицията.
 ОД на МВР-Хасково

Акцията е и против противопоставяне на битовата престъпност, определяне на търсени лица, като редом с това ще се правят инспекции във връзка с нарушавания на Закона за придвижване по пътищата. Екипи работят в разнообразни обитаеми места в региона като за това са построени и контролно-пропускателни пунктове.

В акцията са ангажирани оптимален размер полицейски сили на ОД на Министерство на вътрешните работи и екипи на „ Жандармерия “ и Специални тактически интервенции.
 ОД на МВР-Хасково
На едно от местата на акцията, шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Чавдар Георгиев посочи, че досега се работи по 19 сигнала за изборни нарушавания и са връчени 17 предупредителни протокола на хора, за които е открито, че имат опция да окажат въздействие върху оперативната конюнктура.
 ОД на МВР-Хасково
Той заключи, че до сегашния миг в Хасково е открит прочут на органите на реда, откраднал автомобил. 55-годишният е отмъкнал колата на различен хасковлия, който подал сигнал в локалното ръководство. В хода на издирвателните дейности, мъжът е арестуван, а колата е открита.
 ОД на МВР-Хасково
На адрес в регионалния град е открит и 23-годишен жител на вила в развой на подготвяне на метаамфетамин. Намерена е апаратура от пластмасова туба с разтвор от 3 литра и маркуч, през който се вкарва парещ въздух.
 ОД на МВР-Хасково
Младият мъж е обяснил, че в тубата се съдържа медицински бензин, червен фосфор, основа и 200 таблетки с интензивно вещество псевдоефедрин. Открита е и дребна част от метаамфетамина и марихуана. Задържан е и различен жител на вилата - малолетен на 17 година
 ОД на МВР-Хасково
В Харманлийско на контролно-пропусквателен пункт в село Българин е подаден сигнал със стоп палка на автомобил, движещ се в посока Автомагистрала “Марица “. Колата не е спряла и е ускорила скоростта си, при което е последвана от длъжностен автомобил.
 ОД на МВР-Хасково
След километър е спряла и от нея са тръгнали да бягат непознати жители. Всички са арестувани - 9 мъже, самоопределящи се за сирийски жители. Един от тях е управлявал автомобила. Настанени са в Центъра в Любимец с насилствени административни заповеди.

До момента в акцията униформените са открили и 47-годишен в Симеоновград, шофиращ по улиците на града автомобил след приложимост на 2,48 промила алкохол в издишания въздух. Същият е осъществил злополука с материални вреди като е изгубил надзор над ръководството и се е блъснал в дърво.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР