Специализираната операция е проведена на 11 юни т.г. на територията

...
Специализираната операция е проведена на 11 юни т.г. на територията
Коментари Харесай

Задържаха петима мъже и две жени за разпространение на наркотици в София

Специализираната интервенция е извършена на 11 юни т.г. на територията на София по отношение на формирано досъдебно произвеждане. В акцията, под управлението на Специализираната прокуратура, са взели участие чиновници на ТСБОП – София област, сътрудниците им от Перник и бранш „ Наркотици “ към ГДНП. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В хода на подхванатите полицейски дейности са арестувани петима мъже на възраст сред 35 и 41 години и две дами на 28 и 35 години. Повечето от тях са с криминалистични регистрации. При процесуално – следствените дейности на населяваните от тях адреси и употребените коли са открити 6 топчета амфетамин, грам хероин, голям брой стъклени предмети – чаши, бутилки, колби. Намерени са още фосфорна киселина, йод на кристали и други химикали, участващи в химичния развой за производството на опиати, везна, пет мобилни апарата и SIM – карти.

На четирима от арестуваните са повдигнати обвинявания за закононарушение по чл.321 от Наказателен кодекс и с разпореждане на прокуратурата мярката им за задържане е удължена до 72 часа.

Работата по случая продължава в границите на досъдебното произвеждане и под управлението на Специализираната прокуратура.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР