Специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност се провежда в Софийска

...
Специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност се провежда в Софийска
Коментари Харесай

Специализирани акции в няколко града в цялата страна, има задържани - 112

Специализирана полицейска интервенция против битовата престъпност се организира в Софийска област - в  Ботевград, Костенец, Костинброд, Сливница, Драгоман, Пирдоп, както и на територията на Бургаска област, заяви БНР. 

Акциите са ориентирани против битовата престъпност. 

По първоначална информация в Ботевград са арестувани 7 души. Съставени са и 10 акта за разнообразни нарушавания. Има и арестувани, които са били оповестени за национално търсене.

В профилираната интервенцията в Бургас вземат участие екипи на " Охранителна полиция ", " Пътна полиция ", " Икономическа и престъпна полиция ", както и на Жандармерията. Мъж е арестуван в дома си по съмнение, че популяризира опиати. 

Има голям брой арестувани, както и конфискувани движимости. В последните три месеца са обезвредени общо четири групи причинители на крупни обири на пари и скъпи движимости от частни домове, ситуирани по Южното Черноморие, съобщи БГНЕС.

Над 10 адреса са претърсени в ромския квартал " Победа ", заяви комисар Марин Димитров, шеф на " Охранителна полиция " и КАТ.

" Има построени краткотрайни КПП-та, на които ревизираме лица и коли. Не се следи растеж на битовата престъпност и заради това полицейската интервенция е на първо място с превантивна устременост ", добави комисар Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР