Специалистите посочват, че за да се поддържа младежки вид, някои

...
Специалистите посочват, че за да се поддържа младежки вид, някои
Коментари Харесай

Врагове на кожата, за които не подозираме

Специалистите показват, че с цел да се поддържа юношески тип, някои привички би трябвало да бъдат модифицирани, с цел да се понижи въздействието на свободните радикали, които нападат колагена, еластина и овлажняващите нишки. Първата стъпка е да се предпазите от следните врагове на кожата.

Те са от тази, за които рядко (или никога) се сещаме, че могат да повлияят в отрицателен аспект на нашата кожа.

В написаното по-долу ви срещаме с евентуалните рискове, с които би трябвало изключително да внимавате!

- Слънце 

Прекомерното излагане на ултравиолетови лъчи предизвиква петна по кожата, понижава хидратацията и благоприятства развиването на рак. В допълнение доста проучвания демонстрират, че танорексията е една от главните аргументи за прибързано стареене. Ето за какво, избягвайте продължителното излагане на слънце, изключително в пиковете часове на най-високите температури.

- Тютюн

Появата на бръчки се утроява при дамите, които пушат цигари, до момента в който при мъжете това значи два пъти по-голям риск. Влияе на кръвообращението и понижава оксигенацията на тъканите. Ако в действителност не може да живеете без цигари, най-малко се старайте да ги ограничите до най-малко.

- Алкохол

Преди всичко, дестилатът (уиски, джин или водка) провокира прибързано стареене, генерира мътност и бледен цвят на кожата и въздейства върху кръвообращението.
Натурални способи за стягане на кожата на лицето и шията
За какво мечтаят дамите? За стегната, гладка кожа! Това евентуално биха дали отговор множеството лекари по естетична медицина. Множеството наб...
Прочети повече
- Бързо хранене

Липсата на витамини и хранителни субстанции, както и остатъкът от наситени мазнини и калории, генерират смяна в липидния метаболизъм, което води до акне, себореен дерматит и псориазис. Създайте си положителни хранителни привички!

- Стрес

Благоприятства развиването на бръчки, въздейства върху качеството на съня, което благоприятства появяването на тъмни кръгове, акне и прави кожата по-уязвима към околната среда. Освен това може да усложни кожни болести като дерматит, псориазис и розацея.

- Хормонално стареене
Тези артикули са наложителни за млада и сияйна кожа
Въпреки че избрани процедури за хубост са от значително значение за реализиране на сияещо лице, същинският „ балсам на младостт...
Прочети повече
След менопаузата се губи до 30% от колагена, заради което кожата губи сбитост и появяването на бръчки се задълбочава.

- Замърсяване

Прахът и замърсяванията във въздуха запушват порите, което води до проблеми. Измивайте добре лицето си всяка вечер, откакто се приберете вкъщи.

- Климатик 

Поредния непредвиден зложелател! Дехидратира кожата, оставяйки я уязвима, лющеща се и суха.
Тайната на японките за красива кожа
Красотата на японските дами е известна със своята огромна тактичност и грациозен и неостаряващ външен тип. Кожата им е бяла и безупречн...
Прочети повече
- Промени в тежестта

Бързото качване или събаряне на няколко кг поврежда еластичността на кожата, заради което се появяват стрии и инертност. Внимавайте с диетата!

- Запек

Нарушенията в храносмилателната ви система водят до струпване на отрови, които избиват през кожата. Избягвайте го, като пиете най-малко два литра вода на ден. И естествено...добра диета!

За да покажете сияйна кожа без замърсявания и петна, както и да предотвратите преждевременното стареене, предпазвайте се от тези врагове на кожата посредством използване на слънцезащитни артикули, вярно разчистване и здравословна диета. А вие, по какъв начин се грижите за външния си тип?

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР