Специалистите на двойки Никола Маю и Жулиен Бенето останаха извън

...
Специалистите на двойки Никола Маю и Жулиен Бенето останаха извън
Коментари Харесай

Белгия с Гофен, но без Бенето срещу Франция във финала на Купа Дейвис

Специалистите на двойки Никола Маю и Жулиен Бенето останаха отвън състава на Франция за финала против Белгия на шампионата за Купа " Дейвис ", импровизирано международно отборно състезание по тенис за мъже.
Преди жребия през днешния ден капитанът на домакините Янис Ноа разгласи, че на финала ще играят Жо-Вилфрид Цонга, Люка Пуй, Пиер-Юг Ербер и Ришар Гаске.

Маю, който е взел участие в пет от шестте мача на Франция под управлението на капитана Ноа от предходната година насам, и Бенето упражняваха дружно през тази седмица. Капитанът на Белгия Йохан ван Херк ще разчита на Давид Гофен, Стийв Дарси, Рубен Бемелманс и Артур Де Грееф.

Rubber 2 of the 2017 #DavisCupFinal

@tsonga7 @stevedarcishark

Rubber 2 follows rubber 1 on Friday pic.twitter.com/PKeCXf4jqL
— Davis Cup (@DavisCup) November 23, 2017
Франция и Белгия ще играят един против различен в шампионата за пръв път след 2001 година насам. Петлите завоюваха първа Купа " Дейвис " в историята си през 2001 година и изгубиха финалите през 2002, 2010 и 2014 година.

Тимът на Белгия се класира за край за повторно в последните три години, откакто през 2015 година загуби от Англия. Гледайте онлайн всички тенис шампионати от веригите ATP 1000, 500, както и определени от ATP 250 по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР