Специалистът в областта на разработката и производството на електромобили NIO

...
Специалистът в областта на разработката и производството на електромобили NIO
Коментари Харесай

NIO записа летящ старт на новата година

Специалистът в региона на създаването и производството на електрически автомобили NIO разгласи, че през първия месец на новата година, компанията е отчела продажбен резултат от 9652 коли. Това съставлява нарастване от 33.6% спрямо януари 2021 година. За съпоставяне може да се уточни, че през януари 2020 година реализацията на марката е била на равнище от 1598 единици.

Най-продаваното пазарно предложение на NIO през миналия месец е бил моделът ES6 с 5247 осъществени единици, на второ място се подрежда EC6 с 2874 единици, а на трето е топ-предложението на марката- ES8, с 1531 единици.

Като систематизирани данни, от NIO споделят, че общите доставки на моделите ES8, ES6 и EC6 са достигнали равнище от 176 722 единици, като първите от тях бяха съединени до април предходната година.

През предишния месец NIO популяризира OTA (Over-The-Air) обновлението Aspen 3.0.5 NO на бордовата система на своите електрически автомобили, като включително бяха включени и притежателите на електрическите автомобили на марката в Норвегия. Това беше първото по рода си отдалечено обновяване на коли отвън територията на Китай.

През декември предходната година, NIO анонсира , за който разгласи, че ще бъде в положение да измине над 1000 километра с един заряд на батерията си.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР