Специалистът в областта на доработката на модели от портфолиото на Audi

...
Специалистът в областта на доработката
на модели от портфолиото на Audi
Коментари Харесай

Автосалон Женева 2019: ABT с тунингован електрически Transporter

Специалистът в региона на доработката на модели от портфолиото на Audi и Volkswagen- ABT, обяви, че по време на международното изложение в Женева първоначално на следващия месец, ще представи тунингована версия на електрически Transporter.

ABT e-Transporter е лична разработка на тунинг-компанията, като за създаването му е употребена базата на модела T6 и технологии, основани от подразделението ABT e-Line на ABT Sportsline.

Освен с напълно електрическа задвижваща система, e-Transporter, първите доставки към клиенти на който ще бъдат осъществени през третата четвърт на тази година, е оборудван със особено разработен екстериорен аеродинамичен пакет. В него са включени както стандартните престилки, вежди и спойлери, по този начин и изцяло нова челна решетка и декоративни капаци за отворите в края на класическата изпускателна система.

Електрическият e-Transporter разполага с електрически мотор с мощ от 111 конски сили и въртящ миг от 200 Нм, а батерията му (37.3 kWh) е задоволителна за безпроблемното изминаване на към 200 километра. От ABT анонсират, че по-голяма батерия- 74.6 kWh, също ще се предлага и с нейна помощ електромобилът ще може да измине към 400 километра с едно зареждане.

Презареждането на батериите на ABT e-Transporter ще лишава сред 49 и 98 минути в зависимост от модела и при приложимост на бързо зарядно (40 kW).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР