Специалъстът по спортно право Георги Градев, който представлява бившия треньор

...
Специалъстът по спортно право Георги Градев, който представлява бившия треньор
Коментари Харесай

Градев със сензационни разкрития за Сираков, Ивков, Хубчев и Колев, намесени са 50 млн. лева

Специалъстът по спортно право Георги Градев, който съставлява някогашния треньор на Левски Петър Хубчев в договарянията сред експерта и българския гранд, направи сензационни разкрития за взаимоотношенията в клуба. Градев твърди, че сегашният изпълнителен шеф на " сините " Ивайло Ивков е изискал посредством нотариална покана 1 млн. лв. хонорар от клуба, откакто си приписал извоювано дело в КАС за 25 млн. евро, макар че под решението като процесуален представител стояло името на Георги Градев. Също по този начин експертът по спортно право изяснява на почитателите на Левски във “Фейсбук ” и обстановката с някогашния треньор на отбора - Петър Хубчев, който е бил подготвен да си вземе единствено заработените заплати, само че заради отношението на Наско Сираков се е стигнало до настоящето състояние.

Ето какво написа Градев във “Фейсбук ”, отговаряйки на ентусиаст на Левски:

Още един път ти споделям истината в прав текст: Сираков изгони Хубчев като мръсно коте. Каза му да се откаже даже от направените заплати през месеците, в които той и Павел Колев СПАСИХА Левски. Това е огромна засегнатост! Ако Сираков беше му се извинил преди или по време на делата, Хубчев нямаше да желае нито стотинка обезщетение! Това са думи на Хубчев! Ако искаш вярвай!

Затова не можеш даже да си представиш какъв брой съм склонен с втория ти коментар. Колко му струваше на Сираков да се извини, а на милиционерския ученик да мълчи? Нали Левски е над всичко? Дори над егото им? Какво чакат още, че не отиват да приказват с Петър? Всичко е в ръцете на Сираков и Ивков. Ако аз бях в Левски, подобен проблем нямаше да има изобщо!

Само да ти напомня, че по времето на Иво Тонев, Левски завоюва дело в КАС за €25 млн, а Ивков след това си го преписа като негова заслуга (нищо, че моето име стои на решението като процесуален представител на Левски) и изиска хонорар от 1 млн лева от Левски с нотариална покана! Знаеш ли това? Този в този момент е началник на Левски и честен стожер!? Отвратен съм от това двуличие! ”

Първи коментар:

“Но за пръв път ще си разреша да разясня моралната страна (досега мълчах). Не може Сираков да изхвърли четири индивида като мръсни котета в най-трудния интервал за Левски и да се подиграе със орисите на четири фамилии. Особено, когато Хубчев и Павел Колев избавиха Левски в месеците до идването на Сираков! Без тях, този тим нямаше да го има! Това не е морално на никое място по света! Ако Сираков беше споделил “извинявай ”, нямаше да се стигне до каузи и обезщетение за Хубчев. Ето, споделям ти го от първо лице. Ама пусто его сложено пред ползите на Левски! Същото се отнася за Ивков - позор за специалността. Защо прави нещата за Левски сложни? Какво му коства да мълчи?

Всичко щеше да е друго и Левски щеше да спести доста пари, в случай че се управляваше от експерти, а не от ученик на милиционерската школа в Симеоново! Аз направих всичко по силите ми да спогодя двете страни. Наскоро направих същото сред Левски и Берое за Илиян Стефанов. Но за това са нужни две страни! Всеки има право на мнение, само че истината е единствено една!

П.П. Високопарните приказки за любовта към клуба, който го е “изградил ” преди един век, не оказват помощ да устоя фамилията си. Интересно за какво от Левски мълчат, че не одобриха предложение за съглашение с понижена сума от към 230 000 лева през януари 2021 година Най-лесно е да упрекваме слабия. Няма подобен честен мотив като “остани без работа и пари, тъй като ние сме Левски и можем да си вършим каквото си желаяме ”! Аз съм доста повече левскар от 90% от сегашните почитатели и съм бил на повече мачове на Левски от най-малко 80% от сегашните почитатели, само че не одобрявам името на клуба да се употребява като меч против почтени хора! Левски значи независимост, а не машинация! ”
 Преди 46 години Левски вкара пет гола на Барселона Преди 46 години Левски вкара пет гола на Барселона 17 март | 11:20  Михайлов още не тренира с Левски, под въпрос е за мача с Локо (София) Михайлов още не тренира с Левски, под въпрос е за мача с Локо (София) 17 март | 09:26  Ивайло Ивков ще даде доклад за протичащото се в Левски Ивайло Ивков ще даде доклад за протичащото се в Левски 15 март | 19:31  Иво Ивков: Левски ще получи лиценз, имаме проект за съглашение с Насиру Иво Ивков: Левски ще получи лиценз, имаме проект за съглашение с Насиру 27 фев | 17:48 Още от БГ Футбол  Преди 46 години Левски вкара пет гола на Барселона Преди 46 години Левски вкара пет гола на Барселона 17 март | 11:20 708 4  ЦСКА - София уреди контрола с Марек ЦСКА - София уреди контрола с Марек 17 март | 09:50 1504 3  Михайлов още не тренира с Левски, под въпрос е за мача с Локо (София) Михайлов още не тренира с Левски, под въпрос е за мача с Локо (София) 17 март | 09:26 1804 5  Днес рожденик е Атанас Атанасов-Орела Днес рожденик е Атанас Атанасов-Орела 17 март | 07:42 1633 0  Етър мобилизиран за здрав дуел на „ Ивайло “ Етър мобилизиран за здрав дуел на „ Ивайло “ 17 март | 07:35 1968 2 Виж всички Водещи Новини  Барселона ще би трябвало да избавя ситуацията в Истанбул, както и други вълнуващи борби в ЛЕ Барселона ще би трябвало да избавя ситуацията в Истанбул, както и други вълнуващи борби в ЛЕ 17 март | 07:25 7620 3  "Жълтата подводница " торпилира Ювентус с три късни залпа 16 март | 23:52 56245 121  Ливърпул спря серията на Арсенал и към този момент е единствено на точка от върха Ливърпул спря серията на Арсенал и към този момент е единствено на точка от върха 16 март | 23:19 50513 68  Григор Димитров подчини втори следващ бомбардировач в Индиън Уелс! Григор Димитров подчини втори следващ бомбардировач в Индиън Уелс! 17 март | 01:16 54040 51 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР