Спецакция върви в имоти на Васил Божков. Тя се провежда

...
Спецакция върви в имоти на Васил Божков. Тя се провежда
Коментари Харесай

Спецакция на МВР в София, претърсват се имоти на Васил Божков

Спецакция върви в парцели на Васил Божков. Тя се организира взаимно от Столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи и Главна дирекция „ Национална полиция ", потвърдиха за Euronews Bulgaria от вътрешното министерство. Оттам допълниха, че на този стадий повече информация за акцията няма да бъде предоставяна. От прокуратурата също разясниха, че единствено Министерство на вътрешните работи могат да приказват за протичащото се.
Акцията тече и сега и за това още не е докладвано на прокуратурата какво се търси и какви доказателства се събират.

Колко тъкмо парцели се претърсват към този момент не е ясно.

Пред офиса на Васил Божков на ул. " Московска " има доста полиция, съобщи БГНЕС. Това е адресът, на който той е под домакински арест от края на август 2023 година

Васил Божков се върна в България в края на предишния август след няколко години престой в Дубай. При идването му на летище София той бе задържан и получи няколко обвинявания – за неплащане на хазартни такси, с което компаниите му са ощетили страната със 700 млн. лв.. По-късно му бяха повдигнати и обвинявания в подбуждане за 4 убийства.

Общо обвиняванията против него са 19.

" Поредната политическа принуда. Действат като през 2020. Лъжат медиите и основават зрелища. Времената към този момент са други. #БъдетеЗдрави ", написа по-късно Васил Божков на страницата си във Facebook.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР